S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Já byl ráno na Kopci (pěšo) a tam bylo i přimrzlo.... a sněhu na 1.qětenec (a zimu ne moc bohatou na sních) neuveřitelně moc...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ráno mělo být podle rosniček hezky a bylo škaredě. Odpoledne mělo být škaredě a bylo hezky.
Čili sem se (nevím esli omylem svým nebo rosničkovým) trefil.... hodina odpolední radosti za volantem, na I/56 (Šance, Bílá, Hamry) s kýčovitými kumuly nad hlavou a kupodivu v mém směru bez kamjonů....
Čili sem se (nevím esli omylem svým nebo rosničkovým) trefil.... hodina odpolední radosti za volantem, na I/56 (Šance, Bílá, Hamry) s kýčovitými kumuly nad hlavou a kupodivu v mém směru bez kamjonů....
Jo, odpolední vyjížďka se vyvedla: asi 100 km podbeskydím v ostřejším tempu bo sám, bez pachu a jiných zvěrstev, na okreskách i celkem bez provozu....
A m4Zlik už má číslici na tachometru začínající šestkou.... jo a dvě minuty potem, co sem ho zaparkoval v garáži, tak žačlo čurkat.....
A m4Zlik už má číslici na tachometru začínající šestkou.... jo a dvě minuty potem, co sem ho zaparkoval v garáži, tak žačlo čurkat.....
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Koukám,že si tu povídáš sám se sebou.Tak se jen tak přidám.Nádherný počasí dneska u nás na západě,ale musel jsem nechat plachťáka v garáži,páč jsem dostal včera nějakou rýmičku z toho deště.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Hoši já dneska ráno vyčíhal super počasí, mokrá silnice a k tomu nepršelo, takže skvělý klouzání se střechou dole . Zítra to třeba dopadne taky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jste tam chlapci měli v podpisu ty vaše srráče,tak si to člověk aspoň dokáže představit.Takhle vím ho...
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Musíš být znalec a dlouholetý čtenář. Jinak nemáš šanci. Ale lze najít i nápovědu otce Fura - např. "m4Zlik N52"
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
U m4zlíka je to jasný.
U mě stačí avatar . Jsem si dneska říkal jestli jsem to s tou geo trochu nepřehnal - i na trojku šla miatka do smyku jen plynem.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Avatar,říkáš? Vidím píczu na helmě ,ale když píšeš o Miatce,tak jsem doma.