Zákon ale nařizuje, že řidič nemá zdržovat zbytečně pomalou jízdou. IMHO když řidič X5 vida ve zpětném zrcátku se blížící náklaďák nepolechtá plyn, aby náklaďáku zmizel z dohledu, tak porušuje zákon. Když se navíc nechá náklaďákem předjet, tak je kokot. A když jsou kokoti oba, dopadne to jak to dopadlo.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
-
- Autoškolák
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jistě, nemá... Ale to řidiči náklaďáku nedává žádné právo, aby jej předjel přes dvojitou plnou a následně zablokoval...když už tedy tak spěchal.
BTW: jsou i jiná ustanovení zákona, které řidiči nařizují jet nějakým způsobem - například přizpůsobit jízdu svým schopnostem, stavu a povaze vozovky, atd. Tím neříkám, že taková situace nastala, ale nic není černobílé. Třeba zrovna ti důchodci, co mi jezdí tady kolem baráku, všichni splňují ony schopnosti - prostě navíc nemají, tak jezdí 60 všude - ve vesnici i mimo ní.
BTW: jsou i jiná ustanovení zákona, které řidiči nařizují jet nějakým způsobem - například přizpůsobit jízdu svým schopnostem, stavu a povaze vozovky, atd. Tím neříkám, že taková situace nastala, ale nic není černobílé. Třeba zrovna ti důchodci, co mi jezdí tady kolem baráku, všichni splňují ony schopnosti - prostě navíc nemají, tak jezdí 60 všude - ve vesnici i mimo ní.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nedava, a taktiez uz za to bol potrestany
Teraz medializovany sud sa podla clanku tyka vyhradne
Teraz medializovany sud sa podla clanku tyka vyhradne
výhrůžky ublížením na zdraví, které údajně souvisejí s národností poškozeného, za to Šeflovi v případě uznání viny hrozí až tři roky vězení.
Podle čeho soudíš, ze jel zbytecne pomalu?mlunovozík píše: ↑stř 17 dub 19:11 Zákon ale nařizuje, že řidič nemá zdržovat zbytečně pomalou jízdou. IMHO když řidič X5 vida ve zpětném zrcátku se blížící náklaďák nepolechtá plyn, aby náklaďáku zmizel z dohledu, tak porušuje zákon. Když se navíc nechá náklaďákem předjet, tak je kokot. A když jsou kokoti oba, dopadne to jak to dopadlo.
Nebo až te někde dojedu na silnici a predjedu, mám ti nadávat do kokotu, protože jedes pomaleji než já a tudíž zbytecne pomalu?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Budeš ho dojíždět v autě s omezovačem na 88,5km/h?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Narazili na sebe dva kokoti a pokud v tom někdo u soudu bude zdůrazňovat národnost jednoho z nich, tak je to třetí kokot.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Truck Daškam
- Letec
Já myslím, že tyhle nadávky jsou normální. Mě by moravák taky vynadal do zkurvených pražáků
A na stavbách jsem něco podobnýho řekl už tolika ukrajincům...
A na stavbách jsem něco podobnýho řekl už tolika ukrajincům...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: to posuň ten omezovač. Dneska jsem jel za kamionem, co jel 93gps.
TD: dřív si taky mohl koukat holkám na kozy. Dneska tě zažaluje za obtěžování a jdeš do tepláků.
TD: dřív si taky mohl koukat holkám na kozy. Dneska tě zažaluje za obtěžování a jdeš do tepláků.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
93km/h se dá.. Udělat cejch tachografu na šlupkách a pak dát nový gumy..
Ale ta GPS - já nevím. Jedu na tempomat po rovině, 90 - a rychlost GPS lítá.. 89,90,89,89,89,90,91,89....
Ale ta GPS - já nevím. Jedu na tempomat po rovině, 90 - a rychlost GPS lítá.. 89,90,89,89,89,90,91,89....
Chápeš to?
Lieta to hlavne v zakrutach, pretoze GPS bezne zaznamenava polohu len raz za sekundu...
Ak teda ides 90, tak na rovinke su 2body zaznamenane v sekundovom intervale 25m od seba
Ak tych 90 ale ides v zakrute, tak sice najazdis 25m, ale vzdusnou ciarou to medzi bodmi bude trebars len 23m a uz mas z toho 84kmh miesto 90...
Ak teda ides 90, tak na rovinke su 2body zaznamenane v sekundovom intervale 25m od seba
Ak tych 90 ale ides v zakrute, tak sice najazdis 25m, ale vzdusnou ciarou to medzi bodmi bude trebars len 23m a uz mas z toho 84kmh miesto 90...