Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
ano, jsou...je to snad důvod nečumět na silnici a sundat auto, které zastavilo kvůli poruše?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
No minimálně je to důvod, nepsat v článku že stálo v odstavném pruhu
Chápeš to?
To sa v clanku ani nepisalo.
K nehodě došlo tak, že řidič dodávky zezadu narazil do osobního vozidla, které stálo v pravém jízdním pruhu kvůli poruše,
- Truck Daškam
- Letec
Hned na začátku v úvodu..
Osádka osobního auta musela kvůli poruše zastavit v odstavném pruhu na dálnici D5. Po chvilce ale jejich auto skončilo převrácené na střeše v příkopu, zezadu do něj totiž narazil řidič dodávky. Nikomu se jako zázrakem nic nestalo.
Chápeš to?
Fair enough
- Truck Daškam
- Letec
Dneska se porouchala míchačka - sw si dělal co chce. Z vlastní iniciativy a podezření (protože jsem viděl, že vevnitř je toho víc), jsem si zajel cestou ke známým na váhu a tam o 10tun víc, což pro mě bylo překvapením, že o tolik, protože to jelo a brzdilo úplně normálně.
Akorát zatáčku kterou jezdím hraničně 70, jsem jel raději 60
To já jen tak pro zajímavost, když pak čtu ty katastrofické scénaře, když je kamion přeložený o nějaký dvě tuny, že zas takový drama to fakt není
Akorát zatáčku kterou jezdím hraničně 70, jsem jel raději 60
To já jen tak pro zajímavost, když pak čtu ty katastrofické scénaře, když je kamion přeložený o nějaký dvě tuny, že zas takový drama to fakt není
Chápeš to?
Tak ono to je vzdy v pohode az do chvile ked to v pohode nie je...
10tun? to jako žes tam měl naloženo o víc než 4 kubíky betonu víc? Proč by to někdo dělal..
Pravda vyděsí
- Truck Daškam
- Letec
Převažovalo to, neotvírala se klapka, něco míchal ručně, neodečítalo to odmíchané míchačky.. Během míchání to i servisoval a stál jsem tam hodinu. Nejsem míchač a už vůbec ne programátor takže nevím.
Ve finále bůhví co se namíchalo za beton a jak na tom byl s kvalitou (barvu to mělo, takže cement asi v poho)
Ve finále bůhví co se namíchalo za beton a jak na tom byl s kvalitou (barvu to mělo, takže cement asi v poho)
Chápeš to?