Na něj bych normálně zavolal švestky, protože tohle je o hubu.pavproch píše:nevím, kam to dát, tak to dám semdle
Může traktor na 4proudovou silnici pro motorová vozidla?
A hned si i odpovím: imho nemůže....
Sem neska jeden potkal - samozřejmě za horizontem - on 30, já kilopade... naštěstí byl rychlý pruh volný... a na kouli měl pověšenej obrovskou cisternu hownocucu a ještě z něj odkapávala močůffka.... dybych ho zezadu trefil, to by nejen bolelo, ale ještě by i hrozila infekce....
Právní poradna
Moderátor: řidičBOB
Re: Právní poradna
Dobrý den.Mám staršího Opla Astru ktereho bych chtěl prodat za pár korun(pokud neprodám na puůjde do šrotu
) a zjistil jsem že je u něj stočený tachometr cca o 55000km.Chtěl bych se zeptat jak postupovat při případném prodeji,jestli napsat do smlouvy stav který je na tachometru nb skutečný stav najetých kilometrů abych se náhodou nedopustil podvodu a neměl z toho pak nějaký průser:) díky za odpověď
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
To snad u takového auta nikdo řešit nebude, ne?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Situace:
Jedete v Brně od Slovanského namesti po Husitské k Palckeho třídě a tam odbocite doleva a ještě jednou doleva zase na Husitskou. PČR to posuzuje jako otáčení v křižovatce. Z mého pohledu je to dost problematické, protože tam IMHO proste nejde mluvit o otáčení.
Jak to vidíte?
Jedete v Brně od Slovanského namesti po Husitské k Palckeho třídě a tam odbocite doleva a ještě jednou doleva zase na Husitskou. PČR to posuzuje jako otáčení v křižovatce. Z mého pohledu je to dost problematické, protože tam IMHO proste nejde mluvit o otáčení.
Jak to vidíte?
imho to zalezi ako je tam oznacena krizovatka, ak je to vsetko ako jedna krizovatka tak podla mna maju pravdu
Křižovatka není označená nijak, resp. je tam jenom značka hlavni/vedlejší silnice.
Jasnej flastr za otaceni na svetlech. Ridi to jedna soustava semaforu. Aby to slo, musel by byt po odboceni vlevo dalsi semafor.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Jenže otáčení je otáčení, tohle bych za otáčení a při nejlepší fantazii neoznačil.