Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od ultima ratio »

Mě to překvapilo 30 kiláků od domova, bylo to i s kroupama, naštěstí jsem zrovna jel kolem zastřešené autobusové zastávky, tak jsem to tam přečkal. :)
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pavproch píše:
pavproch - kerysi den minulý týden píše:taxem neska (letos poprvé) přijel dom z bajku durch..... :D
neska sdem temu utek, sic vo fous, ale utek... sem přijel dom, zavřel bajka do garáže a začlo scat... \:D/
jsem vyjel na lysou, sucho, mezi d.bečvou a bílou dokonce slunečno, jenže pak se mi nechtělo jet stejnou trasou a vzal jsem to zpátky přes krásno a frýdlant = 50km v dešti. (ten déšt držel hřeben radhošt-smrk - lysá) před barákem jsem měl zase sucho :-)
Pravda vyděsí
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

prodával jsem kolo KTM, bylo úplně nové, p.c. ca 30k, dnes na eshopech za 20k. Dal jsem to na sbazar a cyklobazar, začal na 18k potom 15k, 12k. V průběhu mi na mail odpovědělo cca 40lidí, obvyklý dotaz zněl "máte ještě to kolo" odpověděl jsem, že ano a pak už se nikdy neozvali znovu. Asi 3 lidi mi napsali at zlevním, na dotaz "kolik by si představovali" už se nikdo neozval. jeden člověk si chtěl psát smsky ale taky to absolutně nikam nevedlo. nakonec jsem ho prodal na aukru za něco přes 10k (já jsem ho vyhrál, takže já jsem spokojený celkem s čímkoliv).

proč to vlastně píšu - co lidi vede k tomu ptát se mě, jestli to kolo ještě mám, když ho vlastně nechtějí?
Pravda vyděsí
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

uff, tak to jsem střelil bajka hodně dobře. :)

To chování jsem tam v malé míře zažil taky, ale jako Ty ne.
Back to basics.
Příčina -> následek
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Taky nechapu, vetsinou do inzeratu pisu "cenu nabidnete" a stejne mi vzdycky prijde dotaz "kolik za to chces" ...
Ted naposledy jsem prodaval brzdy, zmetkovi jsem je poslal a nevyzvedl je, tak jsme vyhodil prachy za postu a dobirku.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

"Cenu nabídněte" může IMHO napsat jen vůl. Sám víš nejlépe kolik za danou věc chceš. Takže je to jen pouhou spekulací, jestli se nenajde někdo ještě hloupější kdo nabídne více.
2.9T RWD
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Brus píše:prodával jsem kolo KTM, bylo úplně nové, p.c. ca 30k, dnes na eshopech za 20k. Dal jsem to na sbazar a cyklobazar, začal na 18k potom 15k, 12k. V průběhu mi na mail odpovědělo cca 40lidí, obvyklý dotaz zněl "máte ještě to kolo" odpověděl jsem, že ano a pak už se nikdy neozvali znovu. Asi 3 lidi mi napsali at zlevním, na dotaz "kolik by si představovali" už se nikdo neozval. jeden člověk si chtěl psát smsky ale taky to absolutně nikam nevedlo. nakonec jsem ho prodal na aukru za něco přes 10k (já jsem ho vyhrál, takže já jsem spokojený celkem s čímkoliv).

proč to vlastně píšu - co lidi vede k tomu ptát se mě, jestli to kolo ještě mám, když ho vlastně nechtějí?
Prodávají také kolo a chtějí vědět, kde mají a v čem konkurenci.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

EF: už máš kolo?

jsem teď o víkendu jel Bělkovický řetěz a vítěz jel na Singlebe. V té záplavě karbonu celkem exot, poprvé, co jsem to kolo viděl v reálu.
Pravda vyděsí
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

belkovicky retez, nejede se to tam nekde u nas?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

jojo jede
Mirek
Odpovědět