Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
To ano, nastastie to navzajom nikto neporovnava.
U nas na vychode si policia tiez len robi svoju pracu. To si tak ides na koncert do podniku, a miesto toho 2hodiny stojis pri stene s rukami nad hlavou, lebo pracou policie je aktualne simulovat utok z planety opic... Pardon, vykonavat kontrolnu cinnost zameranu na ekonomicku trestnu cinnost.
Inokedy je zase ich pracou kopat ludi na zemi alebo snazit sa auta v premavke vyprovokovat na co najvyssiu rychlost.
Aspon ze som nebol pri tom ked ich praca bola znasilnit vypocuvaneho palicou pre mazoretky a na smrt domlatit zlodeja v kauflande.
U nas na vychode si policia tiez len robi svoju pracu. To si tak ides na koncert do podniku, a miesto toho 2hodiny stojis pri stene s rukami nad hlavou, lebo pracou policie je aktualne simulovat utok z planety opic... Pardon, vykonavat kontrolnu cinnost zameranu na ekonomicku trestnu cinnost.
Inokedy je zase ich pracou kopat ludi na zemi alebo snazit sa auta v premavke vyprovokovat na co najvyssiu rychlost.
Aspon ze som nebol pri tom ked ich praca bola znasilnit vypocuvaneho palicou pre mazoretky a na smrt domlatit zlodeja v kauflande.
Já si svoji práci vybral i s ohledem na to, že nejsem pro (víc) peněz dělat denně něco, za co bych se styděl. Kdybych byl, mohl jsem dneska jezdit v Bentley jak Ponomarenko. Doslova ve stejným kontextu, tenhle klondike šel kolem mě asi 5 let zpět. Já se posral a nešel do toho, šikanovat důchodce bych nezvládl. Ačkoliv by to pro tu práci bylo stejně nezbytný, jako je pro fízla nezbytný poslouchat nadřízenýho. Nebo vymýšlet píčoviny, jak jen ty pokutky na služebnu přinést.
A ano, kdybych nedělal věci co mě serou, měl bych tak 2 zaměstnance a 3 zákazníky.
delphin píše: ↑sob 26 říj 17:25 Pro posádku bílého policejního Superbu 5J6 7738. Plynulost a bezpečnost provozu neochrání ani jí nepomůže, pokud budete zase jako včera večer před Havlíčkovým Brodem jezdit na 90 5 až 10 km pod limit, v místě se zákazem předjíždění i méně a vytvářet kolonu asi 30 aut, které nemohou rozumně předjet.
Já těm klukům vlastně rozumím. Že tu práci dělají. Relativně OK prachy, fyzicky se rozhodně nepředřou... Ale prosil bych to bez těch keců o tom, do čeho všeho je nadřízený nutí a jak voni vlastně nechtěj. To je jak kdyby si kamioňák stěžoval, že musí spát v kabině. Jestli je to tak sere, ať jdou od toho. Třeba k pořádkový, taky uniforma. Ale nechat si natřískat od hooligans, to je něco jiného než se válet v Superbu na dálničním nájezdu.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
abgx: i u policie pracují jenom lidé...stejně jako mezi řidiči, učiteli, lékaři, úředníky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: jejich práce není jenom tohle. Takže ano, i on si mohl vybrat práci u policie, protože to dělat chtěl. Není dne, kdyby hlídka nezachránila nějaký lidský život. Co ty víš, jestli zrovna tenhle fízl a zkurvysyn včera nebo před rokem nezachránil někomu život při nehodě, pokusu o sebevraždu nebo jenom při normální zdravotní indispozici.
Chápu, protekční fracek dostal flastr, protože jel rychle, dostal pokutu (což mu je u prdele, protože je povoláním syn), ale body, kurva ty body.
Fakt je projev hlouposti, se k tomu stavět, jak se stavíš ty.
Pokud by se k tomu měli lidi stavět, jak nabízíš - když to dělat nechceš, tak to nedělej, tak si myslím, že by neměl kdo učit, protože kdo by se chtěl srát s těmi smrady; neměl by kdo léčit, protože kdo by chtěl mít plnou čekárnu důchodců nebo chytráků, což už jdou rovnou se svou Dg. z Googlu, atd.; o nekvalifikovaných profesích asi ani netřeba mluvit.
Co si myslíš, že ti dopraváci mají pohodu? Kdy každý blbeček, co viděl dva díly MajkJePan, jim nadává do čuráků; každý druhý jim vyhrožuje, že je svlíkne z uniformy. Pak tady máme zvláštní kategorii - smrtelné dopravní nehody. Bych na tebe byl zvědavý, co bys dělal ty, frajere, kdybys vytahoval rozmačkaného dospělého nebo dítě z auta a viděl kdejakou čalamádu uvnitř auta Jo, jezděj 80 v Superbu a hovno dělaj.
Prober se, chlapče!
Do toho kretén velitel a doma nasraná žena, že je furt v práci. Fakt si myslíš, že tohle nedělají srdcaři?
Pojď, můžeme diskutovat. Znám vcelku dost lidí u sboru a v různých pozicích na různých odděleních. Od klávesnice ti to zatím jde na jedničku.
Ovšem, o té práci nevíš lautr nic.
Chápu, protekční fracek dostal flastr, protože jel rychle, dostal pokutu (což mu je u prdele, protože je povoláním syn), ale body, kurva ty body.
Fakt je projev hlouposti, se k tomu stavět, jak se stavíš ty.
Pokud by se k tomu měli lidi stavět, jak nabízíš - když to dělat nechceš, tak to nedělej, tak si myslím, že by neměl kdo učit, protože kdo by se chtěl srát s těmi smrady; neměl by kdo léčit, protože kdo by chtěl mít plnou čekárnu důchodců nebo chytráků, což už jdou rovnou se svou Dg. z Googlu, atd.; o nekvalifikovaných profesích asi ani netřeba mluvit.
Co si myslíš, že ti dopraváci mají pohodu? Kdy každý blbeček, co viděl dva díly MajkJePan, jim nadává do čuráků; každý druhý jim vyhrožuje, že je svlíkne z uniformy. Pak tady máme zvláštní kategorii - smrtelné dopravní nehody. Bych na tebe byl zvědavý, co bys dělal ty, frajere, kdybys vytahoval rozmačkaného dospělého nebo dítě z auta a viděl kdejakou čalamádu uvnitř auta Jo, jezděj 80 v Superbu a hovno dělaj.
Prober se, chlapče!
Do toho kretén velitel a doma nasraná žena, že je furt v práci. Fakt si myslíš, že tohle nedělají srdcaři?
Pojď, můžeme diskutovat. Znám vcelku dost lidí u sboru a v různých pozicích na různých odděleních. Od klávesnice ti to zatím jde na jedničku.
Ovšem, o té práci nevíš lautr nic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tohle je systémový problém, stejně tak to že z pokut ji byznys - viz ted nový úsek D4, už se ani netají tím že jde o příjem a ne o nějakou bezpečnost.
A co s tím?
Ve finále asi hovno, protože nikoho do GŘ PČR si nevolíme a tudíž ani oslovovat je k ničemu. Takže ve finále nám nezbývá nic jiného než nadávat řadovým pěšákům, at to pošlou dál...
A co s tím?
Ve finále asi hovno, protože nikoho do GŘ PČR si nevolíme a tudíž ani oslovovat je k ničemu. Takže ve finále nám nezbývá nic jiného než nadávat řadovým pěšákům, at to pošlou dál...
Chápeš to?
vs.řidičBOB píše: ↑čtv 05 pro 20:23 Pokud by se k tomu měli lidi stavět, jak nabízíš - když to dělat nechceš, tak to nedělej, tak si myslím, že by neměl kdo učit, protože kdo by se chtěl srát s těmi smrady; neměl by kdo léčit, protože kdo by chtěl mít plnou čekárnu důchodců nebo chytráků, což už jdou rovnou se svou Dg. z Googlu, atd.; o nekvalifikovaných profesích asi ani netřeba mluvit.
vs.
a ještě ňáký výlevy směřovaný třeba vůči TD bych určitě našel, ale nechce se mi.
Chápu, že seš původně z oboru, tak se jich přirozeně zastaneš. Stejně jako já se zastanu kamioňáka, kterýmu se nechce lozit s koštětem po návěsu. Shodnout se stejně nemůžem
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Žádné výlevy - já naopak říkám, že ten, kdo dnes zůstal u sboru, je srdcař. Že musí dělat něco, co mu není po chuti, zcela zastíní nějaká opravdová pomoc. Třeba jenom blbá výměna kola u defektu. Nicméně ano - nikdo je to nenutí dělat. Ale když už to dělají, tak i s tím, co popisuji výš.
Navíc, tady si ty stěžuješ, že dělají práci, kterou dělat nechtějí...což nebude úplně pravda.
Na druhou stranu - za přestupek si můžeš sám. Vůbec nepochybuji o tom, že své volnomyšlenkářství, kolik a kde projíždět zatáčku, aplikuješ i jinde. Já vím, psal jsi, že máš vlastní mozek, že když je zatáčka nebezpečná...ale to mají i ti točvolanti, co ti vjedou v klidu před čumák, najedou pod malý most nebo čumí na dálnici na seroš a rozmrdaj to pak u vozidlo SúS.
Já se jich nezastávám - k práci policie a zejména k vedení, jsem hodně kritický. Ale vím, o čem ta práce je a o čem nemáš ani ponětí. Vidíš jenom zkurvysyna s laserem nebo vozit si prdel v Superbu.
Navíc, tady si ty stěžuješ, že dělají práci, kterou dělat nechtějí...což nebude úplně pravda.
Na druhou stranu - za přestupek si můžeš sám. Vůbec nepochybuji o tom, že své volnomyšlenkářství, kolik a kde projíždět zatáčku, aplikuješ i jinde. Já vím, psal jsi, že máš vlastní mozek, že když je zatáčka nebezpečná...ale to mají i ti točvolanti, co ti vjedou v klidu před čumák, najedou pod malý most nebo čumí na dálnici na seroš a rozmrdaj to pak u vozidlo SúS.
Já se jich nezastávám - k práci policie a zejména k vedení, jsem hodně kritický. Ale vím, o čem ta práce je a o čem nemáš ani ponětí. Vidíš jenom zkurvysyna s laserem nebo vozit si prdel v Superbu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Obhajovat čím dál intenzivnější a nesmyslnější škodolibou a záškodnickou represi od doleváků (byrokradů - stacionáry) spojenou hlavně, ale nejen s měřením vražedného tempa může asi opravdu jen (ex)polycysta.
@řB
Jak jste přišel na to, že je Stepan "povoláním syn"?
Nebo šlo jen o tradiční vrh verbálním exkrementem v argumentační nouzi?
@řB
Jak jste přišel na to, že je Stepan "povoláním syn"?
Nebo šlo jen o tradiční vrh verbálním exkrementem v argumentační nouzi?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
je to práce...nic víc a nic míň. V každé práci se dělají věci méně populární a pak ty, proč tu práci děláme.
Nechal bych to asi mezi mnou a Stepanem - tobě do toho nic není.
Nechal bych to asi mezi mnou a Stepanem - tobě do toho nic není.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time