Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od Truck Daškam »

žádné utrhané aorty.
Od koho já to asi mám sakra... kdyby mi tak někdo napověděl, kde jsem to vzal...
ti potvrdí každý lékař z RZty, urgentu nebo hasič.
Chápeš to?
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Ať si každý myslí co chce a třeba slepě důvěřuje prohlášením lidí z alopatického byznysu (hlavně po společensky destruktivní aféře s brutálním neviditelným koviďáckým zabijákem malých dětí a hromadách mrtvol v ulicích, na které pharmacorp a jejich loutky pořádně vyždímali stádní/ ééé ůůů rozpičty a omezili základní práva a svobody, třeba takové právo volně dýchat) a od polízei (majícím v popisu práce lhát a "vyrábět pachatele").
A pokud se o tom podle vás není třeba bavit, je vaše účast v diskuzi poněkud paradoxní.

Jinak bourat v F1 nebo čemkoli jiném ve 300 do pevné bariéry bych viděl na zaručené převtělení, minimálně z důvodů zmiňovaných TD jako roztrhané tepny nebo vnitřní orgány, i kdyby nějakým zázrakem nedošlo k přímým deformacím těla (páteř, lebka, žebra..) neslučitelných s přežitím.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Tvl vy dva ste se hledali...

https://youtu.be/zVE6HCHgUuI?si=Q9v8XEbnaeJtfn1v

Aby dneska nekdo popiral prinos pasu pri nehode, tak to uz musite mit v hlave slusne vymazano...
Uplne stejne si kazdy normalni vezme ty bryle, kdyz jde rezat flexou nebo nejezdi na kole/lyzich bez helmy.
Ale kdo chce kam...
Odpovědět