Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Tak myslivci jsou hlavně nasraní, že si nezastřílí oni Ale jo, prostě odstřelovač není lovec... Myslivec by měl taky problém odstřelit třeba tlakovou láhev, což odstřelovači dělaj mrknutím oka
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak oni jim to hodně sabotují a jelikož vědí jak udělat v určitých lokalitách pachové stopy, které je odpudí, atd., tak je to monkey business.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale pro zasmání v dnešní smrtelně vážný době dokonalý sitcom. Lesem se pohybují elitní snajpří, močící myslivci, někde tam bude i zabloudivší houbař. Jako když četníci honili nudisty.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Možná proto tak málo uloví. Lovec se musí umět neslyšně pohybovat v lese či pralese, zcela splynout s prostředím, vzít potaz směr a sílu větru. Mohli by se poučit třeba u Pygmejů. Ale to by byl další sitcom. Takže vlastně účel byl splněn. Skoro by se chtělo říci, že muž s koženou brašnou neprojel.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Lov a odstřel jsou 2 odlišné věci.
Líbí se mi, že “vtipně” komentují věci lidé, co o tom lautr nic nevědí.
Chce se ti říct, že tahle jednotka patří k jedné z nejlepších na světě a její instruktoři jezdí cvičit i kolegy s jiných jednotek po celém světě a také FBI.
Ale jo, kopni si ještě a řekni něco fundovaného.
Líbí se mi, že “vtipně” komentují věci lidé, co o tom lautr nic nevědí.
Chce se ti říct, že tahle jednotka patří k jedné z nejlepších na světě a její instruktoři jezdí cvičit i kolegy s jiných jednotek po celém světě a také FBI.
Ale jo, kopni si ještě a řekni něco fundovaného.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale já přece do nikoho nekopu. Mně prostě přijde celá tahle akce hrozně srandovní. Nic víc v tom nehledej. To musíme brát všechno furt tak vážně? Když jsme u té srandy, četníci ze slavné komediální série byli také v USA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, ale v USA nechceš mít s policií nic společného. Nechceš tam páchat přestupky, apod.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time