Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tak o konkretnej situacii sa asi zbytocne bavit, nemame z toho zaznam ani dane miesto vobec nepoznam.
Tak ci tak, v hustej premavke je za mna mierne pribrzdenie stale OK. Ved aj vymedzenie pojmov v zakone spomina len nutnost "Nahle menit smer alebo rychlost jazdy"
Tak ci tak, v hustej premavke je za mna mierne pribrzdenie stale OK. Ved aj vymedzenie pojmov v zakone spomina len nutnost "Nahle menit smer alebo rychlost jazdy"
- Truck Daškam
- Letec
A co má dělat?No prostě kokot kamioňák. Nic nového pod sluncem.
On se pak následně s ním nikdo bavit nebude, v říši to dostane za 200éček a nazdar. Možná místo úplně debilní reakce můžueš klidně napsat, jak bys postupoval ty?
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já se naštěstí blbě učil, takže jsem z obliga.
Ale tedy ani by mne nenapadlo parkovat v odstavném na dálnici.
Doufám, že toho kokota v Německu alespoň oflastrují tak, že na to budou ještě jeho děti vzpomínat.
Ale tedy ani by mne nenapadlo parkovat v odstavném na dálnici.
Doufám, že toho kokota v Německu alespoň oflastrují tak, že na to budou ještě jeho děti vzpomínat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a teď se zkusme na věc podívat z jiné strany. Kdyby tam ten kamion nestál. Podle toho článku auto z nejasných příčin vyjelo z pruhu. Kdyby tam nestál kamion ale třeba pracovní vozidlo silničářů, někdo s píchlým kolem, mostní pilíř nebo jen svodidla o který by se to auto rychle a neplánovaně rozmontýrovalo, komu byste teď svorně a vehementně nadávali? Blbci co tam postavil pilíř?
Lidi nedávají v autě bacha a pak se hledají viníci nehod, ale oni to samozřejmě nejsou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
bylo to asi v 1:45 ráno, takže nejspíš únava a mikrospánek. To se holt občas stává, nemělo by ale stává. Ten kamion možná zhoršil následky ale nebyl příčinou. Ale tady mají někteří hned jasno, jak máš přes tři tuny tak jseš debil.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, že nebyl příčinou. A ani jsem to nikde nepsal.
Že se neparkuje na dálničním tělese, je fakt. Neměl tam co dělat. Neřešíme, co by se dělo, kdyby tam stálo něco jiného. Stál tam v osudnou vteřinu kamion, který tam být neměl. To jsou fakta.
Demagogii, kterou zde předvádíš, je hodně laciná
Že se neparkuje na dálničním tělese, je fakt. Neměl tam co dělat. Neřešíme, co by se dělo, kdyby tam stálo něco jiného. Stál tam v osudnou vteřinu kamion, který tam být neměl. To jsou fakta.
Demagogii, kterou zde předvádíš, je hodně laciná
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Je to uplna debilita. Proste se zabil o lopatu co tam nemela co delat. Nechapu tyhle pseudoargumenty
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
Dneska jsem zjistil, že trasa pro auto nad 12t ze Stodůlek na Smíchov je kontraproduktivně legální pouze Radlickou, nebo asi okolo Motola, Patočkovou a zpět Strahosvkým tunelem... Protože na Plzeňské je B4 nad 12t
Jako vážně by mě zajímalo, čemu tohle má pomoct
Za chvíli pojedu ze Stodůlek do Blanky, tak místo Plzenská > tunely > Blanka, pojedu kreténsky okolo Motola
Jako vážně by mě zajímalo, čemu tohle má pomoct
Za chvíli pojedu ze Stodůlek do Blanky, tak místo Plzenská > tunely > Blanka, pojedu kreténsky okolo Motola
Chápeš to?
hmm.. tou patočkovou a tunely bych si nebyl tak úplně jistý. Však tam nedávno montovali zákaz a fotili se u toho