Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
tvl tak gls si snad ma upravit vysku naprav pri prejezdu retarderu ne. plecka
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
Nechápu - za prvé jsem psal už jednou že o tom řeč není, a za druhé jsem se nevšim, že by v ordinaci kromě mě a lékaře byl ještě někdo dalšíTo myslíš vážně, že doktor je po té době hotovej a bez starostí? To jako fakt??
Chápeš to?
Výhled z většiny velkých suv je tragédie i pro 180 cm člověka, přesně proto jsem si touarega koupil bez zatmavených skel a na paměti sedaček mám uloženej jeden profil do města se sedadlem dost nahoře a jeden profil na dlouhý cesty, kde sedím víc dole a nataženej. U nás v okolí máme spoustu nepřehledných uliček a spoustu dětí a psů, takže velkým autem jezdím extra pomalu.
Paní by zasloužila mediálně zlynčovat a nepochybně trest, který bude mít v záznamu.
Paní by zasloužila mediálně zlynčovat a nepochybně trest, který bude mít v záznamu.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ceda: čemu nerozumíš? Podle platného zákona tam neměla vjet. Vjela a porušení povinnosti ji jde k tíži. Easy.
Kdoví, co tou dotatkovou tabulkou kdo sledoval. Ale třeba to, že majitel bytu nebo ti další, které jsi jmenoval, takové ulice s omezeným provozem potkávají často, tudíž mohl předpokládat, že v takové ulici budou dbát patřičné opatrnosti. Naopak, sporadická návštěva ne...
Kdoví, co tou dotatkovou tabulkou kdo sledoval. Ale třeba to, že majitel bytu nebo ti další, které jsi jmenoval, takové ulice s omezeným provozem potkávají často, tudíž mohl předpokládat, že v takové ulici budou dbát patřičné opatrnosti. Naopak, sporadická návštěva ne...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: opět konstatuji, že na diskuzi s řidičem mixu prostě nemám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A v autě vedle tebe sedí kdo? Nebo pointa je kde?Truck Daškam píše: ↑čtv 19 říj 12:05 Nechápu - za prvé jsem psal už jednou že o tom řeč není, a za druhé jsem se nevšim, že by v ordinaci kromě mě a lékaře byl ještě někdo další
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Vzdejte to. Je to cim dal tim horsi
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Klidně. Stejně jako jako 250 po dálnici jet nemůžeš a když to rozflákáš, přičtou ti to k tíži. Třeba tě i pojišťovna kopne do zadku, ačkoliv ve 130 by plnili.
Zatímco pilot policejní pětky to za tebou může kropit stejných 250 a prostě "může"
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Čéče tímhle bych si nebyl jistej. Porodní oddělení jedné konkrétní nemocnice je poměrně vyhlášený řeznictví. Jakože tam končí blbě ženy i ty děti.
A čemu se divit, když tam chodí rodit 25yo troubové, skoro dřív než si skočí na HR pro papíry
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))