Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Jasně. Není v tom žádný problém… Jediný problém je v tom, že točvolant si myslí…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já jel taky několikrát s policejním doprovodem, akorát jsme jeli obráceně
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BTW: můj oblíbený přestupek točvolantů na D5 před Phou - jízda v koloně levým pruhem - z dobře informovaného zdroje jsem se dověděl, že jak tam byly v uplynulých dvou měsících hodně kolony, tak vybrali od točvolantů cca 500t/měsíc jenom za ten zákaz. A vybrali by víc, kdyby jich nebylo málo.
Jinak ten modrý Kodiaq, co jsem viděl na D5 lítat, není jejich, ale je to výpomoc odjinud.
Jinak ten modrý Kodiaq, co jsem viděl na D5 lítat, není jejich, ale je to výpomoc odjinud.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je zoufalá efektivita s přihlédnutím k tomu, že mezi Rudnou a D0 se předjíždí neustále.
500t / 20 prac. dnů / pokuta 5-10t = 5 přestupků za den?
2.9T RWD
- Truck Daškam
- Letec
Bus pruh to samý. To se chytá hlavně na jižní spojce, půlka stejně projede a jinak je to většinou jen o náhodě.
A flastr je za to úplně směšnej
Včera na Strakonický ten bus pruh úplně zasekali, zdržovali sanitku která v něm jela a pohoda
A flastr je za to úplně směšnej
Včera na Strakonický ten bus pruh úplně zasekali, zdržovali sanitku která v něm jela a pohoda
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HM: nejsou lidi. Taky když nemáš řidiče, nemáš do kamionu koho posadit a stojí ti na parkingu. A vyděláš míň.
Stejný princip.
A to tady točvolant ještě volá po přísnějších autoškolách.
To bych chtěl vidět, jak by to dělal ten Mongol, co mi rozpáral auto, který měl CZ ŘP a uměl tak akorát “ahoj”.
Asi se nemusíme bavit o to, kde ty papíry (úplně na všechny skupiny) vzal.
Točvolantům na té D5 také nevadí flastr (dávají jim 4-5t), ale prej je serou body.
Takže 8b za zákaz předjíždění a bus pruh 6? Jsem pro. Co TD?
Stejný princip.
A to tady točvolant ještě volá po přísnějších autoškolách.
To bych chtěl vidět, jak by to dělal ten Mongol, co mi rozpáral auto, který měl CZ ŘP a uměl tak akorát “ahoj”.
Asi se nemusíme bavit o to, kde ty papíry (úplně na všechny skupiny) vzal.
Točvolantům na té D5 také nevadí flastr (dávají jim 4-5t), ale prej je serou body.
Takže 8b za zákaz předjíždění a bus pruh 6? Jsem pro. Co TD?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Ale i u toho bus pruhu záleží na okolnostech.
Třeba na Plzenské je kontraproduktivní kravina, aby někdo kdo odbočuje doprava mezi baráky stál v koloně - prostě bus pruhem kolonu objede (nemá jak někoho zdržet) a odbočí do pryč. V tom zákazu na D5 platí úplně to samé (kolonu na D0 objede, nevrací se do ní a jede do pryč)
Pak jsou tady bus pruhy jako JIžní spojka (kde odbočit nikam nejde a auta musí zpět do kolony), a tam by ty flastry měli být pochopitelně vyšší - i bodové.
Kdyby mi to bylo fuk, jezdím si bus pruhem jako pán a z té pokuty jednou za čas za cca 2000kč si vůbec nic nedělám.
Bus pruh (a koleje) bych dal klidně jako sledovaný přestupek - 2x a dost a už jezdíš bus pruhem a po kolejích legálně
Třeba na Plzenské je kontraproduktivní kravina, aby někdo kdo odbočuje doprava mezi baráky stál v koloně - prostě bus pruhem kolonu objede (nemá jak někoho zdržet) a odbočí do pryč. V tom zákazu na D5 platí úplně to samé (kolonu na D0 objede, nevrací se do ní a jede do pryč)
Pak jsou tady bus pruhy jako JIžní spojka (kde odbočit nikam nejde a auta musí zpět do kolony), a tam by ty flastry měli být pochopitelně vyšší - i bodové.
Kdyby mi to bylo fuk, jezdím si bus pruhem jako pán a z té pokuty jednou za čas za cca 2000kč si vůbec nic nedělám.
Bus pruh (a koleje) bych dal klidně jako sledovaný přestupek - 2x a dost a už jezdíš bus pruhem a po kolejích legálně
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A do autoškoly chodils? Že řešíš věci, které jsou vyřešené…
Btw: a které bus pruhy smysl mají a které ne rozhodne? Ano, správně - točvolant s mixem!
Btw: a které bus pruhy smysl mají a které ne rozhodne? Ano, správně - točvolant s mixem!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Já nepsal nic o tom, které bus pruhy smysl mají a které ne. Smysl mají všechny stejný - aby autobus nestál v koloně
Chápeš to?
Sobotní D10, směr liberec. Označená 540i na nájezdu a ze staženého okénka příslušník s laserem.