Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

To je tím, že to řídí manažeři.
Zeptej se Babiše, kde jsou prachy z jeho vlády v době ekonomického růstu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Jako nic proti tomu pochopitelně nemám... Ale jet takhle v doprovodu bude skoro stejný, jako jet sám na majáky - takže člověk si musí hlídat vše okolo a nelze tupě jet.
A když si vezmu jak spousta řidičů má stres z projetí nějaké křižovatky, jsou to prostě takový antitalenti, navíc zde jsou v samotném stresu...

Docela by mě zajímalo, jestli si člověka nějak otipují že to není tele, který to na první křižovatce na červenou rozstřelí.

Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To bude tím, že sebe považuješ za nadřidiče a ostatní jsou podle tebe nesvéprávní idioti.
A ono to tak ve skutečnosti není.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Tak hlášky jako ,,Do Prahy já se bojím" nebo ,,Tam a tam ta křižovatka je děsná" (já tam pak jedu a nic divnýho tam nevidím) jsem slyšel mnohokrát.
A nezlob se na mě, ale trávím za tím každej den X hodin několik let a ty antitalenty vidím každej den. Viz třeba ta píča z toho videa z D5, jak sundala toho motorkáře - vsadím boty, že takhle stupidně tam čumák vystrčí každej druhej

A sám víš, že jet pod majákem (nebo v doprovodu) není úplně jen tak. Nevím, jestli doprovod není možná i o něco horší, protože jsi prostě neoznačenej.
Vždyt spousta lidí neumí řešit úplně banální situace, když nejsou ani pod tlakem.. Natož právě pod takovým dvojitým tlakem

Nebo ještě jinak - já si nedovedu představit doprovázet někoho, koho vůbec neznám a vím, že s tím nemá zkušenost
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pon 04 lis 11:59 Nebo ještě jinak - já si nedovedu představit doprovázet někoho, koho vůbec neznám a vím, že s tím nemá zkušenost
Tak v tom případě doprovody zrušme a s omluvou nechme to dítě umřít... protože dotyčného řidiče neznáme.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Hledáš problémy tam, kde nejsou...
Jezdil jsem pod VRZ, jel jsem do porodnice s doprovodem a nic zásadního jsem v tom nikdy neviděl. Důležité jsou zkušenosti řidiče s VRZ, nikoliv toho druhého. Kdybys s tím měl zkušenosti, možná by tahle snůška domněnek ani nevznikla.

petr: přesně tak! Zrušme doprovody, protože jeden točvolant s mixem má pocit, že je to blbost!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Hledáš problémy tam, kde nejsou...
Když se s někým bavíš na téma proč jezdí uprostřed, leckdy se ti dostane odpovědi, že měnit pruh je stresuje nebo je to zbytečná komplikace měnit pruhy. Fakt si myslíš, že přesně tihle lidi by dokázali jet bezpečně v doprovodu? Já ne - vsadím boty, že někdo tam letět tak se trefí, páč by prostě tupě následovali auto s majákem

A pro idioty kteří se tu našli něco připomenu
Jako nic proti tomu pochopitelně nemám...
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pon 04 lis 18:19Když se s někým bavíš na téma proč jezdí uprostřed, leckdy se ti dostane odpovědi, že měnit pruh je stresuje nebo je to zbytečná komplikace měnit pruhy.
Je vidět, že se každý pohybujeme v bublině lidi různých inteligencí. Ty tohle slýchávás asi často, já to od nikoho ve svém okolí neslyšel nikdy. Čím to asi bude?
Truck Daškam
Letec

To se moc o bublině mluvit nedá, to jsou cizí lidé z různých for a diskuzí, případně "neřidiči" (takový ti co najezdí autem za rok 2000km). Kdybys takové vlákno založil na tom e-miminu nebo jak se to jmenuje, vsadím že tohle by tam byla jedna z nejčastějších odpovědí
Aneb v Průhonicích to hodím doprostřed a dojedu pohodlně až do Holešovic a nemusím nic řešit - což když se na to ráno podíváš i dost slušně odpovídá.

Představ si že jsou i lidé, co dokáží stejně stupidně nabourat 2x - konkrétně známému najela před kamion s osobákem paní, popotlačil ji a onu mu řekla " já vím, moje chyba... to už je letos podruhý". Tak takovou bych fakt chtěl mít za sebou, mít za ní nějakou psychickou zodpovědnost a někam ji vést
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Jasne, nevis, jak se ten domnělý server jmenuje, ale přesně víš, jake by tam byly odpovědi.

Co tam máš dál? Čísla sportky?

Zde na jednom fóru jsme, můžeš mi poslat pár, řekněme pro začátek 3, diskuse, kde tohle (že jezdit prostředkem je nejjednodušší) někdo píše?
Odpovědět