Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Když se toleruje 150, tak analogicky by u NV měli tolerovat těch 90 - což se děje. A kdyby ne, tak co tam hrozí za směšný flastr po odečtení odchylky? To kdyby mě stavěli 2x za rok, tak si z toho nic nedělámHlavně pro ty náklaďáky - ty zjevně vůbec neřeší.
Těch případů kdy to někdo spustí z kopce na 90+ zas tolik není.. Navíc se to děje na chvíli a ne že tak jede celou cestu
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to je v poho... V tom problém není. Problém je, že ten píčus z náklaďáku ti pak v diskuzi řekne, že ten osobák letěl v tom levém a má jezdit 130.
Když už tedy nejsem slušný a z logiky věci, když vidím rychleji přibližující se světla, má tendence do toho pruhu vjet, je menší. Oni to mají ale jinak - jsou prostě jiní, vylízaní. Na truc tam vjedou a ještě pak takhle debilně argumentují. Ale jejich 93 tacho to je svaté. Na to nesahat - to je tolerance!
Když už tedy nejsem slušný a z logiky věci, když vidím rychleji přibližující se světla, má tendence do toho pruhu vjet, je menší. Oni to mají ale jinak - jsou prostě jiní, vylízaní. Na truc tam vjedou a ještě pak takhle debilně argumentují. Ale jejich 93 tacho to je svaté. Na to nesahat - to je tolerance!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
93 tacho čí? Tacho ukazuje 90 a víc to nejedeAle jejich 93 tacho to je svaté.
Jenže s tím předjížděním se zase vracíme k neznalosti (k letitému nevymáhání) §36/4.
Úplně to samý, že se nevymáhá (a tak to lidi nedodržují), že nesmíš stát a přesahovat parkovací čáru - takže lidi klidně na ní (přes ní) zaparkují, ztěžují (nebo i znemožnují) průjezd ulicí a je jim to u prdele
Při konfrontaci ti řeknou něco jako "kde mám asi parkovat" nebo že "nemůžou za to, že parkovací místo je malý". Argument "neparkovat tam" by neobstál
Chápeš to?
Je o mě známo, že policajty nemám v oblibě. Ale když vidím nahrávku, kde jim Rakušan do očí slibuje 10% navýšení platu, a pak jim chtějí dát 5%, přičemž papaláši si přidali 6,9%, tak bych zvracel. Jsem teď v Česku a poslouchám při jízdě rádio a tam tvrdí, že nastupující policajt má 31 tis. hrubýho. Za to má chlap živit rodinu? Kupní silou je to tak 2 tis hrubýho v komunismu. To jsem se teda za 35 let vypracovali.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Papaláši si nepřidali. Přidal jim zákon, který tento parlament neschvaloval. Když už jsme u toho…
Btw: co víš o platech policajtu, krom toho, cos slyšel v rádiu? Tyhle rozumbrady, vzdělané v rádiu nebyly v novinách, miluju!
Btw: co víš o platech policajtu, krom toho, cos slyšel v rádiu? Tyhle rozumbrady, vzdělané v rádiu nebyly v novinách, miluju!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Takže veřejnoprávní rozhlas zase v něčem lže? Nebylo by se co divit. Kolik má nastupující policat?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Oni jenom neříkají celou pravdu. Nástupní plat je věc jedna. Pak je rám množství příplatků a např. i náborový příspěvek.
Na druhou stranu - kolik by sis představoval nástupní plat pro člověka bez zkušenosti?
Já s tím bojuji ve firmě léta, kdy člověk, kterého vidím prvně v životě, si řekne total haluz jako nástup. Resp. ani ne haluz, ale ne peníz pro člověka, který ještě lautr nic nepředvedl.
Na druhou stranu - kolik by sis představoval nástupní plat pro člověka bez zkušenosti?
Já s tím bojuji ve firmě léta, kdy člověk, kterého vidím prvně v životě, si řekne total haluz jako nástup. Resp. ani ne haluz, ale ne peníz pro člověka, který ještě lautr nic nepředvedl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Po 35 letech od pádu komunistů bych si představoval plat na úrovni Rakouska. Pokud tomu tak není, tak se někde stala chyba. Vždyť i v takovém Slovinsku jsou platy úplně někde jinde. Někde ve člunu je díra a peníze tečou pryč. A proč Rakušan slibuje něco a nesplní to? Co je to za chlapa?
- Truck Daškam
- Letec
U hasičů to samý, a to tam není tolik učení jako u PČR - snad všude maj podstav a nejsou lidi. A do toho se ještě kupujou kraviny, místo toho aby se přidalo na platy - tak to už člověk vůbec nechápe (třeba ted HZS Praha má nově dvě "sanitky")
Chápeš to?