Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
To teda nevim cim. Proste jel
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Takhle nám umřel kamarád, na veteránský motorce, v pohodový kochací rychlosti. A to auto bylo zbořený asi tak stejně. Hybnost cca 300kg tělesa, do poměrně malý plochy, to je drtivý náraz vlibovolný rychlosti. A zabít se můžeš i ve třicítce.M.Z. píše: ↑pon 09 říj 20:45Nemusel letět, ale spíš asi letěl... tohle byla slušná rána. Jelikož mé auto není o mnoho bezpečnější, než motorka a jezdím svižně, tak jakmile vidím na křižovatce auto, aktivuju alarm nejvyšší a počítám s tím, že tam vjede. Tohle byla pecka snad bez brzdění.řidičBOB píše: ↑pon 09 říj 19:21 MZ: ne nutně. Divil by ses, kolik (ne)řidičů mne přehlídne, i když jedu 100kmh tacho. Nebo - přehlídne - jednoduše mi tam vjedou a maj v píči nějakou vedlejší. A to docela svítím a tichý zrovna taky nejsem.
Tím chci říct, že ne nutně musí motorkář letět jako magor, aby nedostal přednost v jízdě a skončilo to blbě.
S tou zvýšenou pozorností, to by mělo být samozřejmostí, základní pravidlo FURT VE STŘEHU, protože to jediný na co se můžeš spolehnout jsi jen ty sám.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to vylízané lopaty.
Já měl dnes řidiče a v Brně jsme se normálně připojovali do průběžného. Jakmile dal kolega blinkr, tak kamion v průběžném začal zrychlovat. Bylo tam ale místo a kolega akceleroval lépe, než lopata a tak se zařadil. Lopata na plný klakson. Přitom nemusel ani sundat nohu z plynu, natož brzdit. Pak nás po chvilce v koloně dojel pravým a jeli jsme vedle sebe. Stáhnul okno a přej že jsme vyjebaní Ukrajinci, apod. Nabídnul jsem tomu profíkovi, který měl v hubě asi stejně zubů, jako můj 10 měsíční syn, aby za 500m zastavil na OMV, že mu to velmi rád vysvětlím.
Nezastavil. A bohužel kolona pořád jela tak nějak krokem, takže nemohl ani Mohamed k hoře.
Já měl dnes řidiče a v Brně jsme se normálně připojovali do průběžného. Jakmile dal kolega blinkr, tak kamion v průběžném začal zrychlovat. Bylo tam ale místo a kolega akceleroval lépe, než lopata a tak se zařadil. Lopata na plný klakson. Přitom nemusel ani sundat nohu z plynu, natož brzdit. Pak nás po chvilce v koloně dojel pravým a jeli jsme vedle sebe. Stáhnul okno a přej že jsme vyjebaní Ukrajinci, apod. Nabídnul jsem tomu profíkovi, který měl v hubě asi stejně zubů, jako můj 10 měsíční syn, aby za 500m zastavil na OMV, že mu to velmi rád vysvětlím.
Nezastavil. A bohužel kolona pořád jela tak nějak krokem, takže nemohl ani Mohamed k hoře.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Boli na aute UA SPZ alebo o ukrajincoch krical len tak nahodne?řidičBOB píše: ↑stř 11 říj 18:36 Jsou to vylízané lopaty.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne, na autě byly pražské RZ
Evidentně jednozubý vlastenec
Evidentně jednozubý vlastenec
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Snazil som sa v tom najst aspon nejaku zvratenu logiku, ale asi som to precenil.
Zřejmě to používá jako univerzální nadávku, do hlavy kamioňáka vede občas velice zvláštní cesta.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, ta v tom právě vůbec nebyla. Asi jako píše MZ - univerzální stihomam.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jsem ted jezdil na jedné betonárně, kde jezdil jedna firma. Celkem velká, maj určtě víc jak 10 aut.
Co řidič, to totální kretén. Normální tam byli tak dva
Příjímací pohovor vypadal dle mě takhle nějak:
Jste kretén?
Ano.
Bereme vás!
Co řidič, to totální kretén. Normální tam byli tak dva
Příjímací pohovor vypadal dle mě takhle nějak:
Jste kretén?
Ano.
Bereme vás!
Chápeš to?