Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
I to je možné. Stávalo se mi to pravidelně v jedné vesnici ze Slavkova na Buchlováky, když ještě nebyla dálnice.
Dojedu ke značce a zpomaluji na cca 60 tacho. Dojede mne kamion (většinou tedy PL MPZ) a jede mi nalepenej na kufru. Já odvážně dál 60 tacho. Nevydrží a začíná předjíždět. Dotáhne to až na overboost a jede.
Fakt se mi to tam stávalo hodně často.
Dojedu ke značce a zpomaluji na cca 60 tacho. Dojede mne kamion (většinou tedy PL MPZ) a jede mi nalepenej na kufru. Já odvážně dál 60 tacho. Nevydrží a začíná předjíždět. Dotáhne to až na overboost a jede.
Fakt se mi to tam stávalo hodně často.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pustil jsem si to 0,25x a trvám na svém. Ve chvíli, kdy se kamion dostává před hjundajistu a je vidět to světlo, je přesně ten moment, kdy se mu viditelně zhoupne kabina dopředu. To je ovšem až chvíli po tom, co viditelně srovnají rychlost.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Truck Daškam
- Letec
Mě se nelíbí že nevím, co tomu předcházelo / jak dlouho to trvalo a po kolikáté ho třeba i předjížděl
Kdyby sem nahrál video ten odtahovkář z mojí story - mohl by tvrdit jak jsem mu přidal při předjíždění.
Ale že on přidal kolegovi, vůbec mě neměl začít co předjíždět a že to měl asi tak 3x vzdát by už neukázal
Stejně tak já bych mohl ukázat jen to, jak mě vytlačil
Kdyby sem nahrál video ten odtahovkář z mojí story - mohl by tvrdit jak jsem mu přidal při předjíždění.
Ale že on přidal kolegovi, vůbec mě neměl začít co předjíždět a že to měl asi tak 3x vzdát by už neukázal
Stejně tak já bych mohl ukázat jen to, jak mě vytlačil
Chápeš to?
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-tra ... .seznam.cz
masakr... jeden pravděpodobně letěl jak nesmrtelný a druhý se neumí pořádně rozhlídnout
masakr... jeden pravděpodobně letěl jak nesmrtelný a druhý se neumí pořádně rozhlídnout
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
I kdyby ho předjížděl desetkrát, takhle vytlačit může jen absolutní čurák.Truck Daškam píše: ↑sob 07 říj 15:43 Mě se nelíbí že nevím, co tomu předcházelo / jak dlouho to trvalo a po kolikáté ho třeba i předjížděl
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
O rychlosti motorky ve článku nic nevidím. Jen že frajer nekoukal, nedal přednost a vzal s sebou nevinného.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- Truck Daškam
- Letec
Podívej se líp.
Už když byl na konci návěsu, kabinou jde vlevo - je to dlouhý, trvá to holt dýl. A jestli si něco provedli předtím, tak to bylo očekávatelný, že ho nepustí před sebe.
Ale je to pochopitelně jen spekulace. Je tu i varianta, že v tom hjondé v tom je zcela nevině
Už když byl na konci návěsu, kabinou jde vlevo - je to dlouhý, trvá to holt dýl. A jestli si něco provedli předtím, tak to bylo očekávatelný, že ho nepustí před sebe.
Ale je to pochopitelně jen spekulace. Je tu i varianta, že v tom hjondé v tom je zcela nevině
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MZ: ne nutně. Divil by ses, kolik (ne)řidičů mne přehlídne, i když jedu 100kmh tacho. Nebo - přehlídne - jednoduše mi tam vjedou a maj v píči nějakou vedlejší. A to docela svítím a tichý zrovna taky nejsem.
Tím chci říct, že ne nutně musí motorkář letět jako magor, aby nedostal přednost v jízdě a skončilo to blbě.
Tím chci říct, že ne nutně musí motorkář letět jako magor, aby nedostal přednost v jízdě a skončilo to blbě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hmmm - za 5 životů a za těch okolností, dostat jenom 15 let, je plivnutí pozůstalým do tváře
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já bych tedy raději nadělil za každého zabitého 100 ran bičem, než 3,5 roku vězení
A mladík ještě píčoval...
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mla ... .seznam.cz
A mladík ještě píčoval...
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mla ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time