S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
jerry
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od jerry »

U mě podobná úvaha, vítězí praktičnost, poměr cena/výkon, provozní náklady. Ale Aston Martin je přece jen jiná liga :)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Je to jiná liga. Ale při stažené střeše je ten zvuk opravdu lahodný pro uši i pro okolí. Vskutku není nikdo, kdo by se za tím neotočil.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, jo, jo!

Krásná podvečerní projížďka letníma prázdninovýma Beskydama, aji kúsek v SK.... asi stodvacet kiláků za něco málo přes hoďku, no... :D

Na Bílé sou světla (oprava mostku), na odbočce na St.Hamry taky..... :-o
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

@ PP - nebyl jsi dneska více na jih než normálně? Za Uherským Brodem směrem na SR jsem hned v tom prvním velkém stoupání předjel mazlíka s "tvojí" krajovou SPZ, mezi oblouky síťový windshield, řidič na hlavě černou čepici s velkým bílým nápisem. SPZ končí 64. Kola vypadají na pěti loukoťové. Viděl jsem, jak to na konci UhBr odpálil a na horizontu pak nějak ochabl, jak kdyby mu paní v podpalubí hlásila signál odražený od protijedoudích vozidel (protože dole na bus zastávce měli PaChové piráta s dodávkou a vidět je nemohl). A do toho velkého stoupání se "vlekl" moc předpisově, tak jsem neodolal a předjel ho. :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

nebyl... škoda, no...
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

Koho jsem potkal v Z4 v Jablonci nad Nisou v pondělí 8.8. cca ve 12,30 hod? Jel jsem od Smržovky proti němu ve stříbrné Z4 a mával na něj :-) .
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Po týdenní dovolené s rodinou dneska super relaxace v podobě 3hodinového sólo výletu po okolí. Pod mrakem, ale nepršelo jen mokrá silnice, zadek vlál někdy až moc divoce. Jsem doma zjistil, že zadní gumy mají kolem 2mm - grip už halt není co býval :D .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Mas to natacet, at se muzeme pokochat :-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska ráno půlhodka na poustevny a zpět (cesta byla mokrá, ESP off... ajajajaj....) zahřát to, bo sem to chtěl před uskladněním na dobu pobytu ve špitále umyť..... křasa...... oooaaachhhh... :x
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Dnes do Kněževsi podívat se na letadýlka, potom okolo Unhoště, Chýňavy.... nemělo to chybu. Krásné počasí, prázdné silnice, osmilitr si jen tiše hučel ....
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Odpovědět