Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od Stepan »

petr_riha píše: pon 24 čer 06:19 Tak tak, kdyby cumeli a bednu a střílelo se vedle, to by bylo kecu, proč cumi na bednu a nehledaji v jiné budově.
Jo, to přesně myslím.
Já bejt rodič oběti, tak se taky myšlence "vždyť kurva mohli zjistit, že v tom baráku je, zavřít všechny" taky neubráním. Protože zpětně viděno to vypadá fakt blbě. Jakože se kucí od PČR došli údajně podívat jen do prvního patra a týpek byl na hajzlu ve čtvrtým.
Ale těžko hledat lepší příklad "pobitvového generálismu".
Mohl bejt tam, támhle, tady, koho by napadlo hledat záznamy z kamer.

Jako malej jsem čuměl na nějak dokument o pilotovi, co přistál nějak nouzově velkým osobním letadlem. A pár lidí mu tam exlo na to, že se nějak potloukli při tom přistání. Ale na výchozí situaci "letadlo padá" skóre velmi dobrý.
A teď kurva soud s ním, vyšetřování, jeden znalec, pátej znalec, třináctej znalec. Že vlastně mohl letěl jinam a že tohle a tamto a co měl všechno udělat jinak.
Už tehdá sem si říkal, že hodnotit v teple zasedačky něco, co frajer rozhodnul během pár vteřin v absolutním stresu, je takové drzé. Chtít ho za to navíc ještě zavřít... 8-x
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: pon 24 čer 05:58 To je otázka, nikoliv ZOP, ale na lékaře. V tomto případě by se měli ptát lékaře, co mu vydal potvrzení o zdravotní způsobilosti, projet dokumentaci a prověřit, zda nepochybil.
Nevím, jakou měl Dg. a na co konkrétně bral zobání.
Dělám s lidma denně. Podle mě by měla bejt medikovaná většina. A není.
Když už to někdo dotáhne tak daleko, že vyfasuje lentilky na palici, ban by měl bejt úplně automatickej.
Alkáčům, co nastupujou byť na ambulantní léčbu, se žádost o zadržení řidičáku vyplňuje a odesilá automaticky...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Mě se líbilo, jak si to ještě při přejíždění zvedl :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: pon 24 čer 08:58 jerry: a nejsou zrovna typickým významem slova “populismus” strany, které ti slibují tu alternativu a řešení?
Typicky u nás - zastavení migrace nebo rána Green Dealu tím, že budu do Brusele jezdit RR s vysokou spotřebou a zanechám tak vysokou uhlíkovou stopu navzdory!
Hale to jo. Ale von ten moTůrek aspoň verbálně říkal, že s tím něco udělá. Nebo zkusí udělat. Nebo že ho to aspoň sere.
Všichni vostatní říkali, že ještě víc šlápnou na plyn. Protože je to přííííležitost.
Když sem slyšel, co plácal Niedermayer, měl jsem pocit že žije na úplně jiný planetě, v jiný realitě, než já. Všichni ostatní dtto.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: pon 24 čer 14:22 tak zrovna třeba ta Fábie nebyla úplně ok. Kdyby jel v protisměru někdo, kdo to má na háku a jel místo 90, třeba 140 ;-)
To by bylo ale strašné hovado :ymparty:
Ale neříkám nic, ta místa co tam vidím, mi přijdou že bezpečné předjíždění umožňují. Ale čára tam je, není vo čem :ymhug:
Edit: U toho cyklo videa mě celkem pozitivně překvapila AJ příslušníka. Nečekal jsem C1, ale očekávání předčil.
Naposledy upravil(a) Stepan dne pon 24 čer 19:43, celkem upraveno 1 x.
audis
Autoškolák

Příspěvek od audis »

Před několika měsíci bylo v novinách, že polisi budou používat drony např pro kontrolu zákaz předjíždění plné čáry. Ví se jestli to už opravdu používají v ostrém nasazení ? Popř kde? v jakých krajích? Nějaké další postřehy pro řidiče?
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

audis: zrovna i v tom videu ;-)

Mě v autoškole vždy učili, že na silnici mohu jet jako kretén, ale může se stát, že v protisměru pojede jiný, stejný nebo ještě větší.
Pak platí matematika a slovní úloha ze ZŠ: rovinka může bylt dlouhá a přehledná. Z místa A jede Fábie rychlostí 110kmh. Proti ní, z místa B pojede Audi, rychlostí 160kmh (bo je to bezpečné). Rovinka má 1,5km. Za kolik vteřin jsou v sobě?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Stepan píše: pon 24 čer 19:39Edit: U toho cyklo videa mě celkem pozitivně překvapila AJ příslušníka. Nečekal jsem C1, ale očekávání předčil.
Mě také.

Ale ono když se podíváš, kolik ty opice berou, tak si dovedu představit, že pro spoustu absolventů béčkových škol je vlastně obecní opicajt atraktivní zaměstnání...
Přílohy
Snímek obrazovky 2024-06-25 090424.png
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To není ten důvod.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Chm, já ti občas nerozumím.
Když jsem přesně tohle psal v jiném tématu kde se řešila rychlost, označil jsi mě za kreténa
Pak platí matematika a slovní úloha ze ZŠ: rovinka může bylt dlouhá a přehledná. Z místa A jede Fábie rychlostí 110kmh. Proti ní, z místa B pojede Audi, rychlostí 160kmh (bo je to bezpečné). Rovinka má 1,5km. Za kolik vteřin jsou v sobě?
Chápeš to?
Odpovědět