Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Přesně, kdyby ho zastřelili hned, byl by klid a o čuráka míň rovnou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-nej ... .seznam.cz
Naprosto v pořádku. A nedokážu pochopit, že když už motorkář jede nad limit - úplně zcela ignoruje ostatní a jede si dál "svoje"
Naprosto v pořádku. A nedokážu pochopit, že když už motorkář jede nad limit - úplně zcela ignoruje ostatní a jede si dál "svoje"
Chápeš to?
já jsem dnes pomáhal tahat mladěho kluka na skútru z křoví, ale nevím, jak se to přihodilo, protože je to tam úzké a komplet jsme to zablokovali, takže na povídání nebyl moc prostor. Mladému nic nebylo, skútr jel, ale vypadal trochu smutně
Pravda vyděsí
Pokud se nejedná o nepřehlednou zatáčku, 100km/h zas není kosmická rychlost. Podle mě se spíš ani pořádně nepodívala, tahle paní by nejspíš přehlídla i RZ na majákách. Když se špatně podívám, zaviním nehodu, tak se taky rád budu točit na tom, že druhý účastník něco nedodržel...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A nebylo by lepší se k té nehodě postavit jako chlap a uznat svojí chybu?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
Když si dáš panáka a někdo to do tebe křápne - nikoho nezajímá, že tvůj panák na to neměl vliv a jde to za tebou.
Já taky klidně osobákem jedu po Průmyslový 110.. Ale třeba v místě výjezdu z pumpy prostě uberu a koukám, co dělaj ostatní a případně tu rychlost ještě
stáhnu ... počítám s tím, že nikdo nepočítá že jedu kilo.
A já taky nedávno přehlíd motorkáře - jel u nás v ulici schovanej za popelnicí. Kdyby jelo auto - dávno ho díky šířce vidím, motorku ne. Nijak na mě reagovat nemusel, protože jel (vyjímečně) normálně - kdyby tam jel bůhví kolik, taky by to nedal a umřel by
Já taky klidně osobákem jedu po Průmyslový 110.. Ale třeba v místě výjezdu z pumpy prostě uberu a koukám, co dělaj ostatní a případně tu rychlost ještě
stáhnu ... počítám s tím, že nikdo nepočítá že jedu kilo.
A já taky nedávno přehlíd motorkáře - jel u nás v ulici schovanej za popelnicí. Kdyby jelo auto - dávno ho díky šířce vidím, motorku ne. Nijak na mě reagovat nemusel, protože jel (vyjímečně) normálně - kdyby tam jel bůhví kolik, taky by to nedal a umřel by
Chápeš to?
Jo to by bylo super, ale bohužel mám zkušenost, že tomu tak skoro nikdy není a protistrana vymýšlí neuvěřitelné konspirace.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
TD: a kdo tu mluví o panakach? A ano, pokud si dam panáka, i k tomu bych se měl umět postavit jako chlap.
MZ: třikrát jsem byl v nehodě coby poškozeny (vždy plechy, plasty) a ve všech případech bez problému. 1x řidička na parkovišti, 2x řidič. Nicméně ty jsi psal, ze ty bys vymyslel všechno možné i nemožné, tak mě zajímalo proč. Neřeš ostatní, ptám se tebe, proč ty by ses k tomu nepostavil čelem.
MZ: třikrát jsem byl v nehodě coby poškozeny (vždy plechy, plasty) a ve všech případech bez problému. 1x řidička na parkovišti, 2x řidič. Nicméně ty jsi psal, ze ty bys vymyslel všechno možné i nemožné, tak mě zajímalo proč. Neřeš ostatní, ptám se tebe, proč ty by ses k tomu nepostavil čelem.
Naštěstí jsem nic podobného řešit nemusel a už to prosímtě neřeš, bylo to myšleno pohledem těch, kteří nehodu zaviní a čelem se teda nejsou ochotni postavit. A to bys hleděl, co umí vypotit v poudku soudní znalec a udělá drama i z jasné nehody.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vyjádřil ses o sobě, tak mě to zajímalo. Ze je většina lidi picusu, vím.
Ad soudni znalec: tomu věřím, proto je kamera v autě jako základ.
Ad soudni znalec: tomu věřím, proto je kamera v autě jako základ.