Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
ŘSD, pokud užívá oranžádu, tak nemusí dodržovat vybraná ustanovení. Policie (nikoliv MP) nemusí i bez použití.
Víš o tom prd, proč tam nemůže být další pruh, ale máš v tom jasno.
Ty bys byl dobrej Pirát. Neuvažovals o vstupu mezi vousaté děti? Ti taky vědí hovno o tom, o čem mluví, ale jeden by jim to i věřil.
Víš o tom prd, proč tam nemůže být další pruh, ale máš v tom jasno.
Ty bys byl dobrej Pirát. Neuvažovals o vstupu mezi vousaté děti? Ti taky vědí hovno o tom, o čem mluví, ale jeden by jim to i věřil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Bez užití oranžového majáku. A i kdyby - tak bych to viděl na zneužítí, pokud tam nevykonával pracovní činnost a prostě tamtudy zrovna jel.
Bavím se o policajtech ve svém civilním autě.. Jezdí tam prostě všichni.
Docela rád bych někdy viděl, jak tam PČR bere autobus s lidma - vsadím se o co chceš, že by se hlídka tvářila, že ho nevidí
No, proč tam být třetí pruh nemůže...? Podle mě je to trošku jinak - spíš nikdo z toho nemá žádný zájem, aby tam byl. Lidi si prostě v koloně počkaj, že
Vím že se řešilo, že tam bude bus pruh, ale z toho taky evidentně sešlo
Hradecká dálnice to samý - ta dálnice se přímo budovala na tři pruhy (to vím, protože jsem ji defacto stavěl), ale z byrokratického důvodu se tam nakreslili dva
Bavím se o policajtech ve svém civilním autě.. Jezdí tam prostě všichni.
Docela rád bych někdy viděl, jak tam PČR bere autobus s lidma - vsadím se o co chceš, že by se hlídka tvářila, že ho nevidí
No, proč tam být třetí pruh nemůže...? Podle mě je to trošku jinak - spíš nikdo z toho nemá žádný zájem, aby tam byl. Lidi si prostě v koloně počkaj, že
Vím že se řešilo, že tam bude bus pruh, ale z toho taky evidentně sešlo
Hradecká dálnice to samý - ta dálnice se přímo budovala na tři pruhy (to vím, protože jsem ji defacto stavěl), ale z byrokratického důvodu se tam nakreslili dva
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vozit beton = fakticky stavět. No, ty máš dost, chlapče
Tak to já fakticky vyrábím Škodovky, Hyundaie, peču rohlíky a chleba, stavím střechy… Tvl
Tak to já fakticky vyrábím Škodovky, Hyundaie, peču rohlíky a chleba, stavím střechy… Tvl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mino temu: je vyroba hyundaiu este stale taka hrozostrasna ake legendy o nej kolovali ked prisli? Nikdy som nemal tu cest vidiet to osobne
- Truck Daškam
- Letec
Myšleno tak, že jsem tam jezdil a právě od stavařů vím, že projekt dle kterého se stavěla dálnice je na tři pruhy a stavělo se to jako tříproudovka - proč tam následně ŘSD nakreslilo pruhy jen dva, je věc druháVozit beton = fakticky stavět. No, ty máš dost, chlapče
Já nikdy nic stavět nebudu, lopaty se bojím
Chápeš to?
Já to čtu tady a stejně tomu nerozumím o co jde... https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ab ... y-40440030
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Čemu na tom nerozumíš? Dálnice a silnice jsou nepřítelem přírody, obcí a starostů. Když nejde o žabičky a motýle, tak se vždycky najde hluk. A bohužel tím rozesereš úplně všechno.
Když to navíc pak ještě skončí v Praze, kde radní pro dopravu je debil, co nenávidí Pražáky, tak si dá záležet na tom, aby je sral co nejdéle.
Když to navíc pak ještě skončí v Praze, kde radní pro dopravu je debil, co nenávidí Pražáky, tak si dá záležet na tom, aby je sral co nejdéle.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: jasné - projektanti jdou na pokec do kabiny mixu a tam to s řidičem celé proberou - od projektu, přes archeo průzkum, až po slavnostní otevření V poho.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
abgx: jak by měla byla hrůzostrašná? Technologie dělá v tomto odvětví pár firem. Někdo se specializuje na asijské automobilky, jiný na evropské.
Problém byl s kvalitou používaných materiálů.
A já osobně mám problém s asijským/korejským vedením. Už jenom fakt, že s jiným autem, než Hnůjdaj nebo Kia, mne dovnitř nepustí.
Proto s nimi nechci dělat.
Problém byl s kvalitou používaných materiálů.
A já osobně mám problém s asijským/korejským vedením. Už jenom fakt, že s jiným autem, než Hnůjdaj nebo Kia, mne dovnitř nepustí.
Proto s nimi nechci dělat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Když přijde řeč na archeo průzkum, tak to stavaře jenom sere - protože to zdržuje jejich práci
Betonáž je alfou a omegou jejich práce, takže pochopitelně si to společně s laboratoří hlídaj už jenom proto, protože u staveb ŘSD se tam motaj i jejich zástupci a kdyby tam dotyčný vedoucí pracovník nebyl, asi by se hodně divili. A normálně se bavíme - nějak nevím, proč ne. Aby ne ve finále, když jsme jedni z mála čechů na stavbě
Betonáž je alfou a omegou jejich práce, takže pochopitelně si to společně s laboratoří hlídaj už jenom proto, protože u staveb ŘSD se tam motaj i jejich zástupci a kdyby tam dotyčný vedoucí pracovník nebyl, asi by se hodně divili. A normálně se bavíme - nějak nevím, proč ne. Aby ne ve finále, když jsme jedni z mála čechů na stavbě
Chápeš to?