jsem debil
Moderátor: řidičBOB
Re: jsem debil
Je fakt, že hlavní důvod, proč uvažuju o nějakým Audi AllRoad nebo podobném je právě městský provoz a kokotské obrubníky. Ale ideálně aby to umělo i na dálnici klesnout, přece jenom vyšší podvozek zvyšuje spotřebu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Já tomu říkám blbuvzdorné auto.
Na Audině mám 18” kola a prodejce se hrozně divil, že na to nechci kola 19” nebo víc. A já věděl proč! Dnes bych objednával stejně.
Na Audině mám 18” kola a prodejce se hrozně divil, že na to nechci kola 19” nebo víc. A já věděl proč! Dnes bych objednával stejně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No přesně. To je třeba jedna z věcí, které mě štvou na RS245 od škodovky - prostě jsou k tomu devatenáctipalcová kola a nazdar. Ty osmnáctky, co mám teď na RS jsou podle mě tak akorát (resp. teď v zimě tam mám sedmnáctky), větší tam podle mě nedávají smysl (navíc při této velikosti je ta bočnice fakt malá).
kdo si nechal klíče v autě na žižkově, šel do hospody, vzal tágo na černej most a teď stojí smutně před barákem a přemejšlí, kterej z těch pěti neoznačných zvonků patří k jeho bytu, protože spolubydlící neberou telefony, asi tichej režim? Aha?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Presne pro tyhle pripady mam schovanej jeden klic na zahradeStepan píše:kdo si nechal klíče v autě na žižkově, šel do hospody, vzal tágo na černej most a teď stojí smutně před barákem a přemejšlí, kterej z těch pěti neoznačných zvonků patří k jeho bytu, protože spolubydlící neberou telefony, asi tichej režim? Aha?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Barák jsem si jednou otevíral tkaničkou z bot skrz na ventilačku otevřený dveře na terasu Klíče pod rohožkou nepřítomny
kdyz sme bydleli v baraku tak tata ozralej vzdycky stavel zebrik do patra kde bylo otevreny takovy maly okno na hlavnim velkym oknem a rukou si otevrel normalni okno. nechapu ze se nikdy nezabil
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
nalitý lidi jsou nesmrtelný
A čím jsem nalitější, tím jsem nesmrtelnější!
Ještě navážu na téma, které se tu řešilo předtím. Nedávno si před VŠE udržovaná dáma středního věku urvala nárazník na 997 Targa. Nasere
Ještě navážu na téma, které se tu řešilo předtím. Nedávno si před VŠE udržovaná dáma středního věku urvala nárazník na 997 Targa. Nasere