Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Kdybyste jezdili tak jak se má, tj. 80, tak by se změnilo - nepředjížděli byste 5km, ale do 30s bys ten pomalejší kamion předjel na overboost. Ale protože jezdíte na overboost furt, tak to pak vypadá, tak jak to vypadá.
- Truck Daškam
- Letec
Nesmysl.
Zase ti co by jeli 82 by nechtěli jezdit 90 - at už kvůli spotřebě (protože by byla norma jezdit 80) nebo aby neriskoval postih za 90.
Zase ti co by jeli 82 by nechtěli jezdit 90 - at už kvůli spotřebě (protože by byla norma jezdit 80) nebo aby neriskoval postih za 90.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když si neumíte naplánovat ani řádně odpočinek, tak vše ostatní na tom bude asi podobně.Truck Daškam píše: ↑pát 21 črc 11:25A kolik by ta rezerva měla být, pane logistik? Hodina? 3 hodiny? Půl dne?Ne. Naplánuje si to jako každý inteligentní člověk - s rezervou.
Ono to zase není tak, že by D1 stála každý den x hodin.
A když pak vidím, jak dva pičusové jednou vedle sebe a drží celou kolonu, protože oni jsou myslitelé, tak jsou tvé argumenty úplně k smíchu. Stejně jako vlastně skoro všechny tvé posty tady.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A proto teď skoro všichni jedou 93 GPSTruck Daškam píše: ↑pát 21 črc 12:15 Nesmysl.
![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
- Truck Daškam
- Letec
A já moc nevím, o čem se tu bavíme. Původně jsem odpovídal Předsedovi na to, že jeho špatně vypočtených 12min rozdíl může být dost zásadní na průběh celé práce řidiče - což není nic na diskuzi, to je prostě holej fakt.
Dneska jsem díky předjetí jeřábu na D0 stihl předjet pomalýho Duvenbecka těsně přes sjezdem na D5, takže jsem až k Loděnici jel 90 místo 85, kde jsem ve stoupacím pruhu dojel a předjel nadměrnou soupravu, co jela 60....
Kdybych nepředjel ten jeřáb na D0, jel jsem za tou pomalou vrtačkou minimálně až za Králův dvůr nebo kam.
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Dneska jsem díky předjetí jeřábu na D0 stihl předjet pomalýho Duvenbecka těsně přes sjezdem na D5, takže jsem až k Loděnici jel 90 místo 85, kde jsem ve stoupacím pruhu dojel a předjel nadměrnou soupravu, co jela 60....
Kdybych nepředjel ten jeřáb na D0, jel jsem za tou pomalou vrtačkou minimálně až za Králův dvůr nebo kam.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
No nevím, dle GPS jedu 89/90 a nikdo mě nepředjíždí a ani nedojíždíA proto teď skoro všichni jedou 93 GPS![]()
Můžeš plánovat co a jak chceš - ale když ti do toho hodí vidle zarvaná dálnice, pak plný parkoviště - jsou ti plány k hovnu.Když si neumíte naplánovat ani řádně odpočinek,
Já měl dneska v plánu, že budu v Plzni - v 9:00 změna a jsem v Praze
O tom tady ale debata vůbec není - bavíme se o tom, proč vůbec předjíždět.A když pak vidím, jak dva pičusové jednou vedle sebe a drží celou kolonu,
O tom jak se má předjíždět (a že to jde) jsme se bavili už jindy.
Naposledy upravil(a) Truck Daškam dne pát 21 črc 12:36, celkem upraveno 1 x.
Chápeš to?
Tak to vezmu opačně: teď bys uvítal, když bys mohl mít overboost +10? Pak bys vše stíhal na pohodu?
- Truck Daškam
- Letec
Já stíhám na pohodu pořád.. Ale pochopitelně bych 100 jezdil, protože chci si dělat svoje věci co nejdřív a nebejt v práci, že.
Chápeš to?
a jsme u toho... Nastaveno je 80, toleruje se vám 90 ale stejně to vám to nestačí.
- Truck Daškam
- Letec
Je nastaveno 130, toleruje se 150 a stejně to mnohým nestačí
Chápeš to?