Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
jj, je to motorkář... V ruce má mobtel.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to asi není zkratka pro mobilní telefon...?
- Truck Daškam
- Letec
Dneska jsem jel na stavbu, kam se jede přes dva "tvrdý" zákazy nákladních vozidel nad 3,5t. Pochopitelně jsem je projel a pak jsem se bavil s mistrem, jestli jsem přijel správně (cestu můžou mít napsanou ve stavebním povolení).
No prej jo, že na úřadě maj seznam aut, která jsou v nějaké hromadné vyjímce, která je jen na úřadě, nejsou na autech - což je taky zajímavý přístup, jak by to měl pak řidič a strážník/příslušník vědět, že jo. O ověření na místě se ani nebavím
No, ale já jako nájemce tam pochopiteně a logicky nejsem a být nemůžu.
Tak by mě zajímalo jak dle Petra Říhy to řešit - jakože řidiči co tam jsou napsaný maj chodit do práce 24/7, nebo v sobotu řešit at mě tam dopíšou?
No prej jo, že na úřadě maj seznam aut, která jsou v nějaké hromadné vyjímce, která je jen na úřadě, nejsou na autech - což je taky zajímavý přístup, jak by to měl pak řidič a strážník/příslušník vědět, že jo. O ověření na místě se ani nebavím
No, ale já jako nájemce tam pochopiteně a logicky nejsem a být nemůžu.
Tak by mě zajímalo jak dle Petra Říhy to řešit - jakože řidiči co tam jsou napsaný maj chodit do práce 24/7, nebo v sobotu řešit at mě tam dopíšou?
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co je na tom složité? Smím tam vjet?! Ne. Vjedu tam? Ano. Jde to tudíž za mnou.
To je stejné, jako když vozím kolegy že zahraničí do jednoho hotelu v centru, jak je povolen pouze vjezd dopravní obsluze...
Proč si furt vy v náklaďácích myslíte, že jste něco extra?
To je stejné, jako když vozím kolegy že zahraničí do jednoho hotelu v centru, jak je povolen pouze vjezd dopravní obsluze...
Proč si furt vy v náklaďácích myslíte, že jste něco extra?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tak to fakt stejný není.
Kolega má nohy a ten zákaz tam je právě proto, aby ty nohy použil - a ten kdo nohy nemá (ať už někdo nebo něco), je dopravní obsluha a vjet tam může
Stejný by to bylo, kdyby tam byl tvrdý zákaz, ty bys měl na svém autě vyjímku a tvoje auto by se buď rozbilo nebo jsi měl volno a musel by tam jet někdo jiný (prostě bez vyjímky).
Kolega má nohy a ten zákaz tam je právě proto, aby ty nohy použil - a ten kdo nohy nemá (ať už někdo nebo něco), je dopravní obsluha a vjet tam může
Stejný by to bylo, kdyby tam byl tvrdý zákaz, ty bys měl na svém autě vyjímku a tvoje auto by se buď rozbilo nebo jsi měl volno a musel by tam jet někdo jiný (prostě bez vyjímky).
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, v čem je to jiné.
Smíš tam vjet? Nesmíš. Tečka.
Když tam vjedeš, je to na tobě. Simple.
Smíš tam vjet? Nesmíš. Tečka.
Když tam vjedeš, je to na tobě. Simple.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
No řeším to, že s těma zákazama a vyjímkama to není tak snadné a idealistické, jak si někdo (ahoj Peťo) myslí
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Ale prd. Tak si dám do smlouvy, že pokuty platí odběratel a sankce za řidičák a tak. Nepodepíše, nemá.
To je jako kdybych slíbil dodat dříví z cizího lesa a neměl ho zajištěné...
To je jako kdybych slíbil dodat dříví z cizího lesa a neměl ho zajištěné...
- Truck Daškam
- Letec
Tak to ve smlouvě je, ve všeobecných podmínkách.
Zákazník si zajistuje legální a sjízdnou cestu, vyjímky, zábor.
Ale předpokládám že ty sám nemáš tušení, jak se legálně k tobě k domu jezdí - zda-li vůbec to lze. Takže těžko budeš řešit vyjímku. A zase se dostáváme k tomu, že těžko budeš vědět RZ vozidla
Zákazník si zajistuje legální a sjízdnou cestu, vyjímky, zábor.
Ale předpokládám že ty sám nemáš tušení, jak se legálně k tobě k domu jezdí - zda-li vůbec to lze. Takže těžko budeš řešit vyjímku. A zase se dostáváme k tomu, že těžko budeš vědět RZ vozidla
Chápeš to?