Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
řidičBOB: Aha, já jsem teda trefil špatnej úsek.
Pokud je to dvouproudý, moc nevěřím tomu, že si to nikdo nedovolí (pokud to tam nějak extra nehlídaj). On prostě nikdo 60 za nikým nepojede, když mu to jede 90.
Ono to funguje úplně stejně jako s osobákama - taky nikdo nepojede za traktorem na okrsce a za každou cenu ho předjede
A už vidím vás, jak vy se couráte za někým kvůli čáře nebo nesmyslnýmu zákazu
Pokud je to dvouproudý, moc nevěřím tomu, že si to nikdo nedovolí (pokud to tam nějak extra nehlídaj). On prostě nikdo 60 za nikým nepojede, když mu to jede 90.
Ono to funguje úplně stejně jako s osobákama - taky nikdo nepojede za traktorem na okrsce a za každou cenu ho předjede
A už vidím vás, jak vy se couráte za někým kvůli čáře nebo nesmyslnýmu zákazu
Chápeš to?
To jo, ale když za sebou drží auta, tak je to na přesdržku, ať si klidně jede, ale až bude mít volno.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: nevím, jaký úsek jsi trefil. Co tam jezdím 20 let x krát za rok, je to furt stejně.
Jistě. Je to každého volba. I pak brečet, že za jedno předjetí v zákazu přijde o celé diety nebo rovnou o papíry.
Jistě. Je to každého volba. I pak brečet, že za jedno předjetí v zákazu přijde o celé diety nebo rovnou o papíry.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Však jo, to říkám furt. Ale jaksi to Bob a PČR nerozlišujeTo jo, ale když za sebou drží auta, tak je to na přesdržku, ať si klidně jede, ale až bude mít volno.
A kdyby ukázali ty záběry z vrtulníku, většina by žádný drama nebyla...
A ten kdo chce předjíždět auta a tvořit kolonu za sebou - nějaký zákaz mu bude u prdele
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bob nemá čo rozlišovat. A PČR se musí držet zákona.
Ale když drama a výklad zákona má na starosti řídič míchačky...
Ale když drama a výklad zákona má na starosti řídič míchačky...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Podle TD normální, podle policie už ne:
BTW: dneska řádili na D5 - 2x BMW v barvách; několik Octávií v barvách a také Superb od Rozvadova řádil vcelku blízko Phy
BTW: dneska řádili na D5 - 2x BMW v barvách; několik Octávií v barvách a také Superb od Rozvadova řádil vcelku blízko Phy
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jask jsem psal jinde: To co je zde ve videu, mohli to pokutovat dávno i bez zákazu.
Jenže na to srali, protože to je pro ně moc práce, takže každej pak na to sere
Jenže na to srali, protože to je pro ně moc práce, takže každej pak na to sere
Chápeš to?
Musím říct, že jsem se do podobné situace taky dostal, ale jen díky tomu, že kamiony občas řídí nevypočitatelní dementi, kterým přijde fajn při předjíždění prostě přidat. Nikdy jsem nenechal vedle sebe někoho tak dlouho cukat a když to byl blb, co jel fakt o 0,5km/h rychleji, tak jsem radši ubral. Nevím co ty dementy k podobnému jednání vede...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
M.Z: Mě se to stalo taky.
Ale leckdy je to nedomyšlení předjíždějícího, kdy začne předjíždět na vrcholu či při začátku klesání, nebo začne předjíždět hned bez přemýšlení, co se vpředu děje
Když předjíždím, tak jen v kopci kde mám rezervu, nebo na rovině kdy dotyčný jede furt stejně
A já třeba zavřel poláka na začátku stoupání za Berounem, kdy jsem čekal na konec zákazu předjíždění a začátek pruhu pro pomalá vozidla (kam vozidlo přede mnou uhne). Když se tak stalo, vedle mě už jel polák - no nečekal jsem, až mě předjede
Ale leckdy je to nedomyšlení předjíždějícího, kdy začne předjíždět na vrcholu či při začátku klesání, nebo začne předjíždět hned bez přemýšlení, co se vpředu děje
Když předjíždím, tak jen v kopci kde mám rezervu, nebo na rovině kdy dotyčný jede furt stejně
A já třeba zavřel poláka na začátku stoupání za Berounem, kdy jsem čekal na konec zákazu předjíždění a začátek pruhu pro pomalá vozidla (kam vozidlo přede mnou uhne). Když se tak stalo, vedle mě už jel polák - no nečekal jsem, až mě předjede
Chápeš to?