Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
řidičBOB: Argumentoval jsi, že lidem pod okny jezdí kamiony - takhle ale prostě jezdí pod okny jenom jinde.
Příjezdová cesta do Prahy kde nebydlí lidi prostě neexistuje
Nejneobydlenější příjezdová cesta bude vnitřní okruh a STrakonická... ale hádej, tam je zákaz
Příjezdová cesta do Prahy kde nebydlí lidi prostě neexistuje
Nejneobydlenější příjezdová cesta bude vnitřní okruh a STrakonická... ale hádej, tam je zákaz
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže chápání psaného textu = 0.
Zkus si to prolouskat ještě jednou nebo někoho požádej o vysvětlení.
Zkus si to prolouskat ještě jednou nebo někoho požádej o vysvětlení.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ok, 240 na dálnici, dobře. Ale snažit se ujet a nemít ani koule na to, postavit se problému čelem? V takových případech jsem pro okamžité zabavení vozu + propadnutí státu.
Ještě jednou opakuji - ne za rychlost, ale za to, že nezastavil a rozhodl se ujet a ohrožovat tak ostatní účastníky silničního provozu.
https://ceskobudejovicky.denik.cz/zprav ... .sznhp.box
ale toleranci mají hezkou
Ještě jednou opakuji - ne za rychlost, ale za to, že nezastavil a rozhodl se ujet a ohrožovat tak ostatní účastníky silničního provozu.
https://ceskobudejovicky.denik.cz/zprav ... .sznhp.box
ale toleranci mají hezkou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řiká někdo s autem oblepeným AR? s GT3 bych to taky zkusil
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jistě. Já alespoň do toho investoval peníze. Mít GT3, jezdit 240 a nemít AR techniku, už to samo je na pokutu
Btw: AR techniku nemám proto, abych jezdil 240, ale proto, abych neplnil státní kasu 100m před koncem obce. A opravdu NIKDY jsem se pokutě za rychlost nevyhýbal - a že jsem jich v životě pár dostal. I bodů. Vždy jsem to bral jako sport - chytli mě = vyhráli.
Takže asi tak.
Btw: AR techniku nemám proto, abych jezdil 240, ale proto, abych neplnil státní kasu 100m před koncem obce. A opravdu NIKDY jsem se pokutě za rychlost nevyhýbal - a že jsem jich v životě pár dostal. I bodů. Vždy jsem to bral jako sport - chytli mě = vyhráli.
Takže asi tak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak, zrejme to ma kazdy nastavene inak.
Podla clanku ta nahanacka velmi akcna nebola. Aj potrestany je "len" za prekrocenie rychlosti. Skusil sa im vzdialit na zrychlenie, a ked to nevyslo tak zastavil. Vpodstate si vobec neprihorsil, mohol si len pomoct a zachranit vodicak. Moralne to bolo prinajlepsom otazne, ale logiku to malo.
Podla clanku ta nahanacka velmi akcna nebola. Aj potrestany je "len" za prekrocenie rychlosti. Skusil sa im vzdialit na zrychlenie, a ked to nevyslo tak zastavil. Vpodstate si vobec neprihorsil, mohol si len pomoct a zachranit vodicak. Moralne to bolo prinajlepsom otazne, ale logiku to malo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neumíš číst nebo nechápeš česky psaný text? Fakt nezastavil dobrovolně, keď to nevyšlo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak aby sme sa netahali za slovicka.
Myslim ze su aj o dost akcnejsie konce nahanaciek ako to ze pachatel po 800m zastavi pred semaforom a zacne plne spolupracovat s policiou
Myslim ze su aj o dost akcnejsie konce nahanaciek ako to ze pachatel po 800m zastavi pred semaforom a zacne plne spolupracovat s policiou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale přece nejde vůbec o akčnost honičky.
Evidentně mluvíš o něčem úplně jiném, než já.
Zkus si tu zprávu přečíst ještě jednou a pak i můj post.
Psaný text je právě o těch slovíčkách, které dohromady dávají nějaký význam.
Evidentně mluvíš o něčem úplně jiném, než já.
Zkus si tu zprávu přečíst ještě jednou a pak i můj post.
Psaný text je právě o těch slovíčkách, které dohromady dávají nějaký význam.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To asi bude tym ze naozaj hovorim o niecom inom ako ty.
Kym ty vravis o tom ze sa problemu nepostavil celom a pokusil sa ujst, tak ja o tom ze si tym pokusom mohol zachranit vodicak a vzdal to prave vcas na to aby z toho nemal ziadny dalsi postih.
Kym ty vravis o tom ze sa problemu nepostavil celom a pokusil sa ujst, tak ja o tom ze si tym pokusom mohol zachranit vodicak a vzdal to prave vcas na to aby z toho nemal ziadny dalsi postih.