Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Nevím jak dnes, ale neměřilo to nonstop (jmenovitě Jižní spojka, 5. května a možná ještě někde)
Jezdíval jsem furt nad limitem, protože osoba blízká (stačilo je vyfakovat poštou) - a skutečně přišel jen zlomek toho, co jsem úseky projížděl
Jinak pozor, letošním rokem se uvolňujou kamery pořízené na sledování provozu z peněz EU a některé údajně začnou taky měřit a obávám se, že jich pár spustěj... Tyhle sledovače jsou téměř všude a až doposud pouze sledovaly...
Jezdíval jsem furt nad limitem, protože osoba blízká (stačilo je vyfakovat poštou) - a skutečně přišel jen zlomek toho, co jsem úseky projížděl
Jinak pozor, letošním rokem se uvolňujou kamery pořízené na sledování provozu z peněz EU a některé údajně začnou taky měřit a obávám se, že jich pár spustěj... Tyhle sledovače jsou téměř všude a až doposud pouze sledovaly...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mě ve FM odchytil černý Kodiaq. Něco řekl on, něco já a pak mě napůl pobaveně, napůl otráveně, propustil
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Způsob jízdy v pruzích, přejetí plné čáry apod. Radar měli vypnutý, zapli ho až potom, jinak by to tam asi hrálo taky roli
Jak na sviňu mi z nějakého důvodu nenahrávala zadní kamera, takže vůbec netuším, kde se za mnou vzali, protože na přední kameře jsem je nikde nepředjížděl.
Jak na sviňu mi z nějakého důvodu nenahrávala zadní kamera, takže vůbec netuším, kde se za mnou vzali, protože na přední kameře jsem je nikde nepředjížděl.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ten radar je zajímavý. Potkal jsem za posledních x dní po Pze snad všechny barvy O3, všechny na majákách s pirátem a u všech radar off.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi se musí radarová hlava chladit
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já nedávno potkal tuhle Ovci. Na palubce kamera, ale v masce jsem žádnou bradavici ani blesky neviděl. Říkal jsem si, že asi gesig, nicméně ani tak nebyly na lovu. Škoda.
ty vole teď se o tom bavíme a já kkt přehlídnu a nechám se lapit
70 na 50, kousek před cedulí 70, ale hlavně stáli na bus zastávce a nevšim sem si, moje blbost.
naštěstí přede mnou jelo auto tak sem se nerozjel víc, spěchal sem... pak najdu video
70 na 50, kousek před cedulí 70, ale hlavně stáli na bus zastávce a nevšim sem si, moje blbost.
naštěstí přede mnou jelo auto tak sem se nerozjel víc, spěchal sem... pak najdu video
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele: