S větrem ve vlasech....

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: S větrem ve vlasech....

Příspěvek od pavproch »

jj, loni sem juniorem brz střechy taky projel skrz totál průtrž mračen... základem je nezpomalovat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

To jsem ještě nedal, abych jel v průtrži nahoře bez - když lehce mrholí tak klidně, ale při chcanci se bojím o interiér :) .

Včera jsem dal 250km s drahou polovičkou výlet u nás po okolí a večer jsem byl svézt ještě moji malou princeznu (junior jí jednou přenechal místo), páč se mnou ještě bez střechy nejela. Obě spokojený a že jako takhle jo :) . Tam kde malá při rozhozené zádi jen poznamená - "smyk, ještě" (už je taky lehce postižená), tak mamina volá - "seš blběj???". No klasika.

Jinak už mám celkem najeto tento rok 5kkm a můžu zodpovědně prohlásit, že jako jo - tohle auto je moc fajn. Víkendovku s pevnou střechou bych už asi nechtěl, vždycky jen vyhlížím až bude moct jít střecha dolů - ten pocit volnosti je hodně návykový.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já už to beru jako otázku osobní cti :D
Hoši mě tady lámou okolo 20.7. na NS, nejel bys?

Normálně řeším dilema, jestli se mi vůbec bude chtít po dodání 2, mazdičku odstavit, nebo nedejbože prodat.
Už jsem objednal pružiny Eibach a destičky Hawk, s lepší brzdovkou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Čest je jedna věc, ale zachovalý veterán - přes to vlak nejede (nikdy bych si nemyslel, že tohle někdy napíšu :D ). Na šlajfu bych jel hned, jen jsem tento rok už byl a nedám to už ani časově ani finančně :( . Za rok ale určitě.

Jako jsem zvědavý na bezprostřední srovnání s M2 - uvidíme jak moc ti bude chybět volno nad hlavou... A nezapomeň na pancéřové hadice když už to budeš měnit, jinak tu lepší brzdovku moc nevyužiješ. Gumové při vyšší teplotě můžou víc pracovat a pedál pak může být měkký.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Uz tento piatok... :ymdaydream:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

M.Z. píše:Já už to beru jako otázku osobní cti :D
Hoši mě tady lámou okolo 20.7. na NS, nejel bys?

Normálně řeším dilema, jestli se mi vůbec bude chtít po dodání 2, mazdičku odstavit, nebo nedejbože prodat.
Už jsem objednal pružiny Eibach a destičky Hawk, s lepší brzdovkou.
Mazdu neprodavat, nechat, jezdit, pripadne vylepsit :)
S M2 uz bys mi hodne ujizdel! :-D
NS doufam, ze se rozhodnes "spravne" a jedes :D
Miata
Adept autoškoly

Příspěvek od Miata »

M.Z. To máš jednoduché, mazdu máš na léto a z M2 uděláš winter car :-)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Podle mýho to má Marek vyřešený dobře - jako služebák a rychlá víkendovka M2, když bude chtít kochačku a jen hračku tak skočí do miatky a provětrá se. Třeba na Ring bych rozhodně radši M2, miatka je tam fajn, ale není to ta pravá výzva když už tam má člověk něco odjeto (to ale neznamená, že nemá smysl tam s ní jet).
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

jarka píše:Mám to ještě trochu jinak - daleko radši mám nízké teploty, klidně i jen lehce nad nulou. Na zimu se dá obléknout a ještě si dyžtak pustit topení, to s mozolem je daleko těžší pořízení. V létě je podle mýho ideál brzo po ránu, když to ještě nepálí a nebo chvilku před západem slunce.
Jo, to mám taky rád, s airscarfem je to ještě o něco jednodušší :-) Ale já mám rád, když můžu mít stažená boční okénka a to v té zimě přece jenom není ono.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

docela vam chlapi zavidim. ja uz nemam pomalu cas ani auto preparkovat, natoz vytahnout na projizdku. o vyletu na NS ani nemluve. letos to bude po dlouhe dobe prvni rok, kdy se tam vubec nedostanu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět