Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
jo lokality musí mít schválené, proto taky i při speedmaratonu jsou na stejných místech (samozřejmě s výjimkou měření za jízdy)
Včera jeli 1SY s vypnutými světly. Kdybych nespěchal, říkal jsem si, že na ně zablikám
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jasně. Lokality i časy. To dostanou při nástupu do služby. Toho se musí držet a velitelé to i často kontrolují, zda to dodržují.
Pokud je MO nebo je operační pošle plnit jiný úkol, mohou činnost přerušit. Jinak se toho musí držet.
Pokud je MO nebo je operační pošle plnit jiný úkol, mohou činnost přerušit. Jinak se toho musí držet.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
fotili to niekde tu https://www.google.com/maps/@48.7107629 ... 312!8i6656
je dane meranie platne? je to v zakrute...
Ma nekdo zkusenosti s protiakci vuci polcajtum? Pokud vas krive narknou ze stani na "silnicni vegetaci" (kde je a roky byl jen sterka a pisek), a zaroven si v zatacce pri jizde krokem bez VRZ foti jednotliva auta?
Ano, měl jsem lísteček od MP za stání na vegetaci = čti hlíně. To jsem vyignoroval a opratem je naprášil, že při měření stojí oni na zeleni (což stáli). Řešila to PČR v Krakovský. A ačkoliv to byla vegetace, tak v katastru je to vedené jako ostatní plocha nebo něco takového. Ještě za komára to byl záliv bus zastavky, který postupně zarostl. Nicméně v katastru to jako zeleň vedené není a tím to zhaslo. Vzpomínám si, jak byla příslušnice PČR smutná, že nemají nic v ruce...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
navíc - MP Praha má výjimku a na zeleni stát mohou. Stejně, jako vozidla IZS, atd.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
podle mne není...měření je zjevně v rozporu s návodem na obsluhu.abgx1 píše:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
@bob netuším jak dlouho tu výjimku mají.. tohle bude dobře 10 let
No nevim, mereni v uhlu ma za nasledek stejne jen vyslednou NIZSI rychlost zmereni. Tzn. realne jel 120+řidičBOB píše:podle mne není...měření je zjevně v rozporu s návodem na obsluhu.abgx1 píše:
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/