Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
-
- Pan Řidič
Re: Policejní kontroly a měření
Nepotěšil jste mne, ale ani já se asi nepotěším!
Neska sem prožil, co snad už pět či osum let ne - jedu si takhle po silnici I. tř skoro bez provozu, u výjezdu z dědiny stála Pachová oftka vedle cesty, já předpisově až k ceduli i za ní, oni majáky a za mnou, "stop" nápis v majáku, o kus dál sem našel vhodný záliv, zastavím, z Pachové oftáky vystoupily dvě mladé Pachyně ve slušivých uni-formách a prý dobrý den kuntrola dokladů - já co sem proved? ony:nic jen kuntrola, paxi mě a moje doklady prolustrovaly v databázi, ani sem dýchat nemusel a jelo se dál.... ale ty majáky mě dojaly až skoro k slzám.... (PS: ale malá nejistota ve mně byla, co sem proved....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jinak ale skoro 400km po Moravě (převážně I. tř a kus D) a jedno velké nic, ani Ka ani sem je kromě těch dvou pachyní nikde neviděl (+ Ka stacionár v RpR na výjezdu ValMez)
Jo, a na příjezdu k odbočce na Kopr od Příbora v Lubině je nově Ka bouda (chytrá paní upozornila, ale pak mě bouda asi neozářila, protože nic neřvalo)
Jo, a na příjezdu k odbočce na Kopr od Příbora v Lubině je nově Ka bouda (chytrá paní upozornila, ale pak mě bouda asi neozářila, protože nic neřvalo)
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké divné, ne? Když je to Ka, tak by měl reagovat radarový detektor, když neKa, tak GPS detektor, a když prázdná Ka budka, tak nic. Jak to, že "paní" upozornila na Ka boudu, na kterou pak detektor nereagoval?pavproch píše:Jo, a na příjezdu k odbočce na Kopr od Příbora v Lubině je nově Ka bouda (chytrá paní upozornila, ale pak mě bouda asi neozářila, protože nic neřvalo)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Ta bouda má vzhled jako boudy, ve kterých obvykle bývá Ka, ale netvrdím, že tam třeba není zářič na jiné frekvenci.... prostě chytrá paní upozornila, takže sem jel předpisově a měl čas se tý boudy fšimnout, ale nezastavoval sem abych ji studoval pozdrobně
Taxem si to našel... na webu Kopřivnice.cz
Je tam zářič Ramer 10T, takže asi v tý boudě, když sem jel kolem, zrovna nebyl, mají schválenou hafo míst, čili ho asi šibujou ...
Je tam zářič Ramer 10T, takže asi v tý boudě, když sem jel kolem, zrovna nebyl, mají schválenou hafo míst, čili ho asi šibujou ...
Lubina, silnice I/58 u č.p. 111, stacionární měření, obousměrně, do 100 metrů od
umístění radaru atd.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to ale divné - stacionáry Ramer paní nehlásí jako “stacionární radar”, ale pouze detekce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, to máš vlastně pravdu, no.... tak asi chybka v databázi (ale imho s následkem na té správně straně, rači být upozorněn zbytečně než....)
Neska sem nezvykle na celých 220 km od sebe z domu k sobě domů do ta3 zmerčil jen jedno SK Pachové auto při proskakování RK, jinak kuntroly a dohled nic, nula. V SK nezvyklý klid (asi před bouří) - vlastně jo, to pasuje, třikrát sem projížděl bouřkou....