Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
-
- Pan Řidič
Re: Policejní kontroly a měření
OK, takže závěr zní jasně - příště se vším nádobíčkem hurá do Reichu!
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já to tak dělám.
(akorát nádobíčko musí být řádně aktuální/aktualizované)
(akorát nádobíčko musí být řádně aktuální/aktualizované)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ja po nich samozrejme nechtel fotku, ale urcite to musi mit nejakou databazi poslednich namerenych hodnot jako to ma treba dräger u alkotesteru ne?řidičBOB píše:Ano, G8 neumí některé typy laserů...psal to již VS a ještě pár jich bude, se kterýma má problém. Doporučuji upgrade, ale o tom jsme se již baviliBond007 píše: Policista mě zastavil a měl v ruce laserový měřič rychlosti. Naše konverzace byla následovná:
Rakouská POLIZEI nemusí nic prokazovat - dokonce tam mají možnost určovat rychlost odhadem. Drtivá většina zařízení, které mají mobilní hlídky k dispozici ani nemá záznamové zařízení.
Ja uz psla, ze jsem premyslel o tom ze bych si jich "nevsiml", ale pak me zajimalo co budou chtit, a za 20€ to neni marny zjisteni, ze vari z vody. Ad upgrade... ja mam vse aktualni, ale zene holt musi staci G8
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V A nemusí nic. Laseryy si většinou podlesní hodnotu (nebo i dvě) pamatují...ale není to pravidlem...
G8 hodnotím v dněšní době jako nedostatečnou ochranu
G8 hodnotím v dněšní době jako nedostatečnou ochranu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
právě mi ukazoval známý dopis od dopravky ze žiliny, kde mu píšou, že stále mají jeho řidičák a že jim nezaplatil 100E pokutu. (dostal to tam za rychlost a protože neměl cash, tak dostal složenku). v tom dopise 3krát zopakovali to, co píšu v první větě.
jinak tam nic není, ani to, že by to měli zaplatit, nic o penále.. prostě jen zbytečně popsaný papír a dopis je stál 3E.
co byste s tím dělali?
jinak tam nic není, ani to, že by to měli zaplatit, nic o penále.. prostě jen zbytečně popsaný papír a dopis je stál 3E.
co byste s tím dělali?
Pravda vyděsí
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě bych zaplatil 100Eur zase nejsou tak velký peníze, ne? A riskovat problémy při další návštěvě Slovenska by se mi teda nechtělo...
od té doby už ho tam zase za něco stavěli a nevěděli to (bylo to jinde) - řidičák má pochopitelně novýJacík píše:Samozřejmě bych zaplatil 100Eur zase nejsou tak velký peníze, ne? A riskovat problémy při další návštěvě Slovenska by se mi teda nechtělo...
Pravda vyděsí
Ak mas ebosovanu platobnu kartu tak ti od noveho roku nemozu zadrzat vodicak pre nedostatok finacnej hotovosti. Policia dostala "zehlicky" na terminaly este nie su finacie...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
a co když na kartě nic nebudeš mít? Nebo vyčerpanej limit?
SSS - vdechne tě do života