Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
Priznal se v dobre vire, ze zacaluje skoda a pujde v klidu dom. To co z toho st. zastupce se soudkyni vyrobi asi necekal. Ja teda taky ne nez jsem klikl na link.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tak žalobkyně tvrdí, že "vystoupil a provedl uzávěrku diferenciálu".
Soudkyně z toho logicky usoudila, že provedl něco ošklivého.
To bude možná ten trestný čin.
Soudkyně z toho logicky usoudila, že provedl něco ošklivého.
To bude možná ten trestný čin.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zajímavé počínání policie...a klasicky, přikryto
https://www.televizeseznam.cz/video/zah ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nechutny. Pak se nemuzou divit, ze pri zastaveni projednani prestupku na miste odmitam a doklady nemuzu najit...řidičBOB píše:zajímavé počínání policie...a klasicky, přikryto
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
tohleto focení je nějaký nový standard, známého na hradecké též fotodokumentovali, neoficiálně proto, že se jim pak lidi ex post vymlouvají, že v inkriminovanou dobu neřídili
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když ho ztotožní, tak tento jejich argument je čistě účelový.
O ztotožnění bude jistě záznam, protože operační musel nahlížet do databáze, kde bude přesně den, čas a kdo nahlížel.
O ztotožnění bude jistě záznam, protože operační musel nahlížet do databáze, kde bude přesně den, čas a kdo nahlížel.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hele ale tohle je ještě amatérský.
Já jsem takhle jednou potřeboval záznam z fízlího auta a überfízl napsal natvrdo do spisus, že záznam není, protože se nevratně poškodil při kopírován
Já jsem takhle jednou potřeboval záznam z fízlího auta a überfízl napsal natvrdo do spisus, že záznam není, protože se nevratně poškodil při kopírován
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
spíš tady pán věděl, jak na to - GIBS zavolal rovnou a když hoši přijeli na základnu, tak GIBS už tam předpokládám byl a kopčil si to sám
Stejně mu to bylo ale prd platné, protože tadle banda je nepostižitelná.
Stejně mu to bylo ale prd platné, protože tadle banda je nepostižitelná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jakykoliv zneuziti vysad uredni osoby je prasecina, protoze v opacnym gardu by to okamzite znamenalo trestnak jako nasili proti u.o. , takze by me zajimal nazor pana st. zastupce, kdyby to bylo naopak a takovy dloubanec by ustredril pan advokat tomu praporcikovi. Nebo i kdyby se jen ve stejne intenzite branil…
Dalsi nonsense, ktery nechapu, je stahnout ho z dalnice a pak to zaflekovat na prijezdove komunikaci do arealu, kde jsou dve velka parkoviste. Nadto v zone zakazu stani, v miste, kde je navic zakaz zastaveni.
Rikaji ze je to z prosince 2020, borec ma na sobe hodnostni oznaceni stareho typu, to uz by se pouzivat nemelo. Nechapu.
Dalsi nonsense, ktery nechapu, je stahnout ho z dalnice a pak to zaflekovat na prijezdove komunikaci do arealu, kde jsou dve velka parkoviste. Nadto v zone zakazu stani, v miste, kde je navic zakaz zastaveni.
Rikaji ze je to z prosince 2020, borec ma na sobe hodnostni oznaceni stareho typu, to uz by se pouzivat nemelo. Nechapu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/