WAZE
Moderátor: řidičBOB
Re: WAZE
Pozor, před Vámi je kolona! A takovým příjemným hlasem uklidňujícím to hlásila
Jak to bylo super, i okolo komína, když jsi to měl puštěné na pozadí a kdykoliv to hlásilo zvukově...
Takto jsem si vždy myslel, že mám buď tichý profil, nebo vyplý zvuk a ne, nehlásí to ani přes android Auto, holt nějaká chytrá hlava dokázala jednu z mála užitečných funkcí TOTÁLNĚ zpackat
To zabilo snad 50% důvodů, proč waze mít.
Jak to bylo super, i okolo komína, když jsi to měl puštěné na pozadí a kdykoliv to hlásilo zvukově...
Takto jsem si vždy myslel, že mám buď tichý profil, nebo vyplý zvuk a ne, nehlásí to ani přes android Auto, holt nějaká chytrá hlava dokázala jednu z mála užitečných funkcí TOTÁLNĚ zpackat
To zabilo snad 50% důvodů, proč waze mít.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- GeneHawkins
- Letec
Mně to tedy hlásí pořád, občas, ale většinou už v té chvíli stejně v ní stojím...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
trápí mne nedodělaný soft - např. překrývající se texty vpravo a vlevo nahoře a hodně mne sere fakt, že když používám dvě SIM a na primární mám nastaveny hovory + data...a když vytočím nějaké číslo ze seznamu, tak to volá ze sekundární karty, i když by mělo z primární.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
GeneHawkins píše:Mně to tedy hlásí pořád, občas, ale většinou už v té chvíli stejně v ní stojím...
A v nastavení kolon jak je na fotce máš jen zobrazit na mapě nebo i upozornění?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)