Weeper píše:Však já si taky nedělám iluze, že bych pláchnul - výkon má R36 skoro stejnej a navíc já mám narozdíl od nich ještě pořád omezovač, zatim. Ono dost záleží co tam sedí za posádku, jestli maj odvahu se vydat do odstavnýho a tak. Ikdyž podle mě bych se zbavil jednoho a za 2 exity dál by najížděl další.
Asi nenajížděl...ale to je jiná pohádka
A o odvaze to není...spíš o blbosti - rozstřelit takové auto není pro řidiče žádná legrace a ti chytřejší si to 2x rozmyslí...
weeper: tak ono to neni o tom ze slapnes na plyn a R36 je pryc...v realu R36 ujizdi i 540i, ale je to o stesti, koulich a vytrvalosti... ale znam spoustu pripadu kdy R36 nekoho nedohnala, ale o tom se samzorejme nemluvi u nich jde casto i o moment prekvapeni a neznalost obeti.... pokud budou vhodne podminky, da se jim v klidu zmizet ... a taky se da vcelku snadne prevenci predejit ostatnim problemum...
Weeper píše:Však já si taky nedělám iluze, že bych pláchnul - výkon má R36 skoro stejnej a navíc já mám narozdíl od nich ještě pořád omezovač, zatim. Ono dost záleží co tam sedí za posádku, jestli maj odvahu se vydat do odstavnýho a tak. Ikdyž podle mě bych se zbavil jednoho a za 2 exity dál by najížděl další.
Tomu se u tebe docela divim ... nemáš to auto tejden
Chceš mít v životě všechno easy? Buď primitiv ...
30.9.2011 2 body ( 60 km/h na 50 km/h ) ...
- http://www.youtube.com/watch?v=ijVujGdczfo
Bond007 píše:weeper: tak ono to neni o tom ze slapnes na plyn a R36 je pryc...v realu R36 ujizdi i 540i, ale je to o stesti, koulich a vytrvalosti... ale znam spoustu pripadu kdy R36 nekoho nedohnala, ale o tom se samzorejme nemluvi u nich jde casto i o moment prekvapeni a neznalost obeti.... pokud budou vhodne podminky, da se jim v klidu zmizet ... a taky se da vcelku snadne prevenci predejit ostatnim problemum...
+1
Chceš mít v životě všechno easy? Buď primitiv ...
30.9.2011 2 body ( 60 km/h na 50 km/h ) ...
- http://www.youtube.com/watch?v=ijVujGdczfo
Bond007 píše:ale uz vidim jak ve 270gps se za mnou objevi z kopce majaky,... a jak pak do kopce mizi ono je to hlavne i o tom, danou situaci resit
Je to o provozu a odvaze... S majákama se jim po té dálnici jede líp než tomu, kdo ujíždí bez... A já osobně bych se v dnešní době obával užití služební zbraně
Ono PP trošku přehodnotilo svůj dosavadní postoj a dalo zasahujícím policistům trošku více manévrovacího prostoru.