Neviditelné nálepky na SPZ

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Neviditelné nálepky na SPZ

Příspěvek od řidičBOB »

Na rozdíl od vás, jsem sem hodil alespoň právní předpisy... Co jste sem postnul, krom vašich keců, vy? Nic.
Jasně - u vás se dveře nikdy netrhly :D :D :D Pamatuji si to!
Já měl vždy AR techniku jako hobby...a dokud jsem jí kupoval u vás, tak vám to ani nijak zvlášť nevadilo.
Ale to jsme zase OT. Takže pokud máte něco, tak k tématu...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Já se taky ale nechlubil, že znám odpověď, naopak jsem se ptal, jestli tu není nějaký právník, který by mohl znát správnou odpověď a nad některými odpovědmi jsem pak spekuloval, jestli jsou relevantní nebo ne.

To je právě rozdíl mezi amatérem, pro kterého je něco hobby a mezi profesionálem, kterého to živí, že ten druhý nemůže v dané oblasti dělat jen to co chce a co jej baví, ale musí dělat všechno, co je zapotřebí. B-)

Mimochodem, já OT nezačínám, maximálně na něj reaguji, byť i to je vcelku zbytečné ...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A odpověď právníka je nějak závazná? Je to jenom další názor. Ne nadarmo se říká, že co právník, to názor. Závazný výklad má v kompetenci pouze soud.
Naopak - já mohu dělat obojí. Vy jenom to, z čeho kápnou prachy...což také děláte.

EDIT: když jsem vám postoval onu vyhlášku, tak jsem se dopustil jedné chybky - již cca 10 měsíců platí v tomto ohledu nová vyhláška - a to 343/2014 Sb. Jen tak pro pořádek...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět