to zalezi ci obchoduje s ludmi co ta uz poznaju alebo je to novy klient a podstatne je v akom odbore podnikas.HondaMan píše:To že nejezdíš na image je pěkné, ale zkus jet žádat o běžnou práci, nebo třeba na obchodní jednání v Porsche a ve Fábii...
Odjinud: Nechci nové auto
Moderátor: řidičBOB
Re: Odjinud: Nechci nové auto
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Samozřejmě, pokud jsi generální ředitel Sazky, tak to tolik nevadí, ale na nižších pozicích se na to hledí dost.
Pamatuji si, když tatík vyměnil své 7 let staré CR-V za nové (schválně nejezdí ničím, co by provokovalo) a přijel na jednání k jeho nejvýznaměnjšímu obchodnímu partnerovi a první co slyšel bylo "koukám, že jsme Ti dali vydělat na nové auto"...
Ještě horší je, když na firmě není dost volných aut a obyčejnému servisákovi půjčíš auto jeho nadřízeného. Jednou jsem takhle jel k zákazníkovi v rok starém Freelanderu a první na co se ptal bylo, zdali takovýmito auty jezdíme běžně. Když jsem mu vysvětlil jak se věci mají, docela se uklidnil...
a podobných případů by se dalo najít moc a moc...
Pamatuji si, když tatík vyměnil své 7 let staré CR-V za nové (schválně nejezdí ničím, co by provokovalo) a přijel na jednání k jeho nejvýznaměnjšímu obchodnímu partnerovi a první co slyšel bylo "koukám, že jsme Ti dali vydělat na nové auto"...
Ještě horší je, když na firmě není dost volných aut a obyčejnému servisákovi půjčíš auto jeho nadřízeného. Jednou jsem takhle jel k zákazníkovi v rok starém Freelanderu a první na co se ptal bylo, zdali takovýmito auty jezdíme běžně. Když jsem mu vysvětlil jak se věci mají, docela se uklidnil...
2.9T RWD
ja vim, jak jsme byl dva mesice v jedne praci, kde kolegove jezdili do zamestnani na kole nebo MHD a ja Cadillacem
No, stejne se mi tam nelibilo ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
ano v kazde trochu vetsi firme je jeden zamestnanec, co hledi cim prijizdi obchodni partneri a hned to bezi rikat sefum a dle toho se k danemu cloveku postavi. Ano, nekde se na to hledi, ale je to naprosto marginalni zalezitost.HondaMan píše:Samozřejmě, pokud jsi generální ředitel Sazky, tak to tolik nevadí, ale na nižších pozicích se na to hledí dost.
Na jednu vec image auta skutocne funguje. Ked ma zastavi policajna hliadka za priestupok, tak ak mam dobre auto vzdy zacne tou zazracnou vetou "tak co s tym urobime" a ja viem ze dohoda je ista
Ked som sa minule snazil "dohodnut" na starom Fiate TIPO, tak ma este osocili ze je to uplacaine a ze oni nepotrebuju aby ich nejaka socka natrela potom v TV...
P.S. Dokonca som zazil ako ma zastavili pri jednom nocnom clube (nastastie som mal MB ML) a policaj ze ci budem fukat, ja na to ze kludne... zhacil sa a povedal ze ked nafukam tak sa s tym uz nebude dat nic robit, takto sa mozeme stale dohodnut![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
P.S. Dokonca som zazil ako ma zastavili pri jednom nocnom clube (nastastie som mal MB ML) a policaj ze ci budem fukat, ja na to ze kludne... zhacil sa a povedal ze ked nafukam tak sa s tym uz nebude dat nic robit, takto sa mozeme stale dohodnut
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
no vidis a ja jel nedavno dodavkou a ve FM mne zastavila hlidka. A i kdyz maji povinnost davat foukat, tak se mne jen zeptal zda sem pil a ja rekl ne a pustil mne. Tudiz v aute to nebudemerlin píše:Na jednu vec image auta skutocne funguje. Ked ma zastavi policajna hliadka za priestupok, tak ak mam dobre auto vzdy zacne tou zazracnou vetou "tak co s tym urobime" a ja viem ze dohoda je istaKed som sa minule snazil "dohodnut" na starom Fiate TIPO, tak ma este osocili ze je to uplacaine a ze oni nepotrebuju aby ich nejaka socka natrela potom v TV...
P.S. Dokonca som zazil ako ma zastavili pri jednom nocnom clube (nastastie som mal MB ML) a policaj ze ci budem fukat, ja na to ze kludne... zhacil sa a povedal ze ked nafukam tak sa s tym uz nebude dat nic robit, takto sa mozeme stale dohodnut
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Auto nehra rolu da sa to vyjdenat aj cez mnozstevnu zlavu ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Nesouhlasím.goes píše:ano v kazde trochu vetsi firme je jeden zamestnanec, co hledi cim prijizdi obchodni partneri a hned to bezi rikat sefum a dle toho se k danemu cloveku postavi. Ano, nekde se na to hledi, ale je to naprosto marginalni zalezitost.
Je spousta situací, kdy protistrana vidí čím jsi přijel. Jde Ti naproti, něco jsi přivezl a spolu s obch. partnerem to jdete předat někomu dalšímu...
A to že je to marginální záležitost si nemyslím. Když jsem pracoval pro otcovu firmu, a za zákazníkem dojel v neodpovídajícím autě, přišla na to řeč takřka vždy... A to i ze strany žen.
2.9T RWD
vím o jednom co se živil vykupováním pozemků od lidí a jezdil kvůli tomu zásadně ve staré Š120.
Kdyby přijel v autě odpovídajícím jeho příjmům, nikdo by mu nic neprodal.
Kdyby přijel v autě odpovídajícím jeho příjmům, nikdo by mu nic neprodal.
vana: samo, ze jsou pripady, kdy se tomu prizpusobuje. ale neni to nic zasadniho a extremniho. To, ze to maji nekteri na dennim poradku je vice mene dano tim, ze ja pisis ANO, tudiz z daneho uhlu musi prijit NE.