Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
Re: Přituhuje
Veta „od zitra v Bavorsku“ navozuje dojem ze je jedinou spolkovou zemi kde to plati. Z tohoto pohledu je takove vyjadreni zavadejici a muze pusobit klamne.
Vyjadreni „i v Bavorsku“ je neurcite a nedava celkovy obraz o skutecnosti.
Nevim co delas, ale pravnik teda urcite nejsi
Vyjadreni „i v Bavorsku“ je neurcite a nedava celkovy obraz o skutecnosti.
Nevim co delas, ale pravnik teda urcite nejsi
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Protože se pohybuji v Bavorsku, tak sleduji bavorské informační kanály a tam jsem o nových pravidlech četl. Protože jsou v Německu rozdíly mezi spolkovými zeměmi, tak jsem napsal raději jen v Bavorsku, kde jsem si byl jist zdrojem. Dál jsem po tom nepátral. No a když jsi dodal, že to platí v celém Německu, tak potom i v Bavorsku. Právníkem bych být nechtěl
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Neska silně PaChové přituhli tady u mně před firmou - ráno stála PaChová oftáka s hlídkou (on a ona) na zastávce busu a brali všechny na dýchánek, o hodinu později (jiná hlídka, on+on) stála v protisměru o kus vedle a brali namátkově.
EDIT: namátkově sem nebyl vybrán....
EDIT: namátkově sem nebyl vybrán....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Policista nemá důvod lhát:
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/pol ... _campaign=
Policista řeší věci na ulici, jako jeho fotr - zajímavý služební postup:Radimovovi poslal omluvný dopis, kde se snažil své jednání vysvětlit. Tvrdil, že potřebovali z místa co nejdříve odjet k dopravní nehodě se zraněným dítětem. Jak se ale ukázalo u soudu, byla to lež. „Proč jsem to tam napsal, nevím,“ krčil Sojka u soudu rameny.
Co to musí být za kreténa, který fackuje přestupce pod kamerou služebního vozu??Přiznal, že situaci řešil nestandardně. „Zvolil jsem snazší formu, abychom se vyhnuli všem oficialitám. Zachoval jsem se jako můj otec, když jsem neposlouchal,“ soukal ze sebe policista a druhým dechem dodal, že v něm laxní chování cyklisty vzbudilo jistou dávku agrese.
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/pol ... _campaign=
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je dost Je to nesmysl ten trend vše přes dotykové displeje
https://www.novinky.cz/auto/clanek/ridi ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/auto/clanek/ridi ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak tomu nemají dávat homologace....a ne, že si to člověk koupí a pak se od soudu dozvídá, že to nesmí používat...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
imo řidič dostal pokutu za nevěnování se řízení.. formulace že nesmí nastavovat nic na display zdá se mi nešťastná.
Homologaci dají s tím, že obsluhovat to smíš, když neřídíš. Vlk se nažral a koza zůstala celá aneb vše vždy odnese řadový uživatel.řidičBOB píše:tak tomu nemají dávat homologace....a ne, že si to člověk koupí a pak se od soudu dozvídá, že to nesmí používat...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
což je kokotina....nastavit si teplotu v autě nebo pustit stěrače a zastavit u toho? Třeba na dálnici? Kokotizmus v praxi.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ano, je to kokotina. Ještě v mých 3 autech (roky výroby 2012, 2014 a 2015) stěrače nastavuji páčkou u volantu a teplotu reguluji otočným knoflíkem. Potom začali výrobci vymýšlet v rámci úspory blbosti a podařilo se jim to vnutit uživatelům jako pokrok. Nj, šikovnou propagandou se dokáže hodně, lidé jsou tvárný materiál. A ještě jsou rádi, jak jdou s dobou