Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
A ty myslíš, ze to (tech 20) nedělá?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Bohužel správnou odpověď znám.
Arkis: jsi s tím už trapný, autobus jsi viděl jen při předjíždění, ale rozumovat budeš statečně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jestli ti připadá v pohodě jezdit s chybějícím kolem, tak si asi nemáme co říct. Však ve výsledku si tady každý může dělat co chce, že? Nějaká bezpečnost provozu a technický standard aut hoďme za hlavu a za chvíli to tady bude jako v těch ruských onboard videích.
Já si sice dovedu představit, ze se bez toho kola dá dojet daleko a dost možná i v 99% situaci poměrně bezpečně, ale na silnici to nemá co dělat.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tvl, to jsou argumenty!Truck Daškam píše: ↑ned 31 črc 16:42 Arkis: Že s tím jel z BA do Brna vůbec neznamená, že s tím jel celou cestu - nejspíš se mu to vysralo někde cestou. A jestli si myslíš, že v každém městě stojí náhradní autobus - tak to jsi na omylu.
Já jsem bez brzdícího kola též jel, když se mi kousl brzdovej válec a brzdilo to furt. No a budeš se divit, ani jsem to nepoznal a brzdilo to úplně normálně.
Vysralo se to cestou = nouzové dojetí k nejbližšímu výjezdu. Hotovodvacet.
Ne, v každém městě není náhradní autobus. Vysrat se může cokoliv, ale to neznamená, že řidič bude pokračovat dál, protože zrovna poblíž není náhradní autobus. Kdyby jel do Mnichova, tak to dojede? (ani omylem, protože za tohle ho zastavit POLIZEI, tak ho zavře rovnou)
Nakonec se asi shodneme, že nějaký debilní úředník vymyslel, že vozidlo musí mít při jízdě všechna kola... Taková kravina, když i lopata, co vozí písek ví, že to vůbec nevadí a dá se s tím objet ½ Evropy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Dneska jsem potkal soupravu, co měla 3 nápravy nahoře z šesti (jedna na kozlu, dvě na návěsu). Tvl, o 50% nižší brzdnej účinek! Jak to někdo může schválit do provozu??
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: V první řadě by mě zajímalo vyjádření výrobce - to je ten, co to vyrábí a konstrukci zná rozhodně líp, než nějakej úředník. Ale jak už se dávno ví, úředník je nadčlověk a vyjádření výrobce ho stejně nezajímá
Chápeš to?
Nejsem odborník na x nápravový autobusy, ale je jasný, že ta další náprava tam není pro srandu. Na tom zbylym přetíženym kole mohlo kixnout ložisko, bouchnout guma a vysokej naloženej autobus leží na boku jako nic. Měl dojet na nejbližší sjezd nebo pumpu a tam to řešit.Truck Daškam píše: ↑ned 31 črc 16:42 Arkis: Že s tím jel z BA do Brna vůbec neznamená, že s tím jel celou cestu - nejspíš se mu to vysralo někde cestou. A jestli si myslíš, že v každém městě stojí náhradní autobus - tak to jsi na omylu.
Já jsem bez brzdícího kola též jel, když se mi kousl brzdovej válec a brzdilo to furt. No a budeš se divit, ani jsem to nepoznal a brzdilo to úplně normálně.
A tvoje jízda bez brzdícího kola - hele já bych klidně přejel celou prahu bez brz a stačilo by mi brzdit motorem a zastavovat s pomocí ručky, ale když mi někdo skočí před auto a já budu muset zastavit hned...? Stejně tak když ti na náklaďáku bude na jedný straně brzdit půlka kol tak to nepoznáš, ale ve chvíli kdy budeš muset nouzově zastavit...?
Jak to tak čtu, tak bych tě asi nechtěl na silnici moc potkávat
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak tam je to ale pro prázdný auto takhle homologovany. Autobus homologaci pro jízdu bez kola asi nemá. Nebo jo? Až ti upadne kolo na osobaku (nebo ho sundas po defektu) a das si misto nej skate, tak je vše OK, protože to proste jede? https://www.novinky.cz/krimi/clanek/mis ... FBQUFBQUFBTruck Daškam píše: ↑pon 01 srp 08:45 Dneska jsem potkal soupravu, co měla 3 nápravy nahoře z šesti (jedna na kozlu, dvě na návěsu). Tvl, o 50% nižší brzdnej účinek! Jak to někdo může schválit do provozu??