Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Ty jsi marný. Lopatou ses narodil a jako lopata i umřeš.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
To tvoje věčná snaha o urážení je spíš trapná, až úsměvná. A ukazuje to úplně něco jinýho, než že jsi king jak si myslíš
Ty sis určil, že rychlost není třeba dodržovat. Předpokládám, že na motorce taky jezdíš vyhrazeným pruhem nebo třeba i po kolejích. Tak nějak moc nevím, z jakého titulu ty určuješ, co mám schvalovat já a co ne
Ty sis určil, že rychlost není třeba dodržovat. Předpokládám, že na motorce taky jezdíš vyhrazeným pruhem nebo třeba i po kolejích. Tak nějak moc nevím, z jakého titulu ty určuješ, co mám schvalovat já a co ne
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To není urážka - to je konstatování faktu. Nic víc. Nebo snad nejsi lopata, co vozí písek (libovolně jiný stavební materiál)?
Přesně - předpokládáš. A předpokládáš špatně. Na motorce jezdím mnohem opatrněji, než v autě. Právě kvůli hovadům, co si rozhodují, že některá pravidla a značky navrhují blbci, takže je mají v píči.
Přesně - předpokládáš. A předpokládáš špatně. Na motorce jezdím mnohem opatrněji, než v autě. Právě kvůli hovadům, co si rozhodují, že některá pravidla a značky navrhují blbci, takže je mají v píči.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
No, ale mě to nevadí - klidně si bus pruhem jezdi. Protože motorka na konci bus pruhu nijak nepřekáží a proplete se kolonu dál
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, srovnání 250ti kilové motorky, která má zrychlení kolem 3s s x tunovým kolosem je, vzhledem k diskuzi o překážení, minimálně hloupé.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Velice špatná technika jízdy, bez kapky předvídavosti, chudák pes...řidičBOB píše: ↑úte 12 črc 20:18 jenom dvě poznámky:
- Yeti neměl světelné výstražné znamení dle platné legislativy, tudíž nemohl požadovat právo přednostní jízdy
- nemyslím, že řidič Renaultu je jasný viník. Klíčové bude posouzení rychlosti Yetiho, které se podle záznamu jeví výrazně vyšší, než je v místě dovoleno. Pokud měl navíc zapnuté nějaké blikátko za woknem, byl povinen dbát zvýšené opatrnosti.
Na to by ho dostal snad i studen 3. ročníku plzeňských práv
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Však to neporovnávám, protože bus pruhem nejezdím. A to ani osobákem
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako zamrdaný to bylo fest! Jel jsem okreskou a od Loděnice stojící kolona. Všichni píčusové na středové lajně, ani s moto se pomalu nedalo projet.
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/hro ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/hro ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stálo to až do Prahy ještě v 5 večer