S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Držíme palec.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
dík¨
EDIT: fčíl sa tam nechám odvézt bez pičítadla, až ňa pustijou z JIPky na norm. oddělení, taxi nechám dovézt starý stroj, abych se s Váma moh podělit o zážitky....
EDIT: fčíl sa tam nechám odvézt bez pičítadla, až ňa pustijou z JIPky na norm. oddělení, taxi nechám dovézt starý stroj, abych se s Váma moh podělit o zážitky....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: Možná by si to s tím odlehčováním neměl až tak přehánět, každopádně ať to dobře dopadne.
Jinak včera večer po 9h jsem vyrazil a vracel jsem se před 11h - romantika jako sviňa a k tomu to smékání na Ještědu .
Jinak včera večer po 9h jsem vyrazil a vracel jsem se před 11h - romantika jako sviňa a k tomu to smékání na Ještědu .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
@jarka: tak dík, no.... jj, asi přestanu odlehčovat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Hele a s těmahle úpravama - to máte spřátelená STK nebo jak to řešíte (zvlášť, když jsou teďka všichni posraní z toho focení).
To je docela velká výhoda správného ročníku auta - když máš auto z 98 tak už ti ho ani nenapojují na diagnostiku - páč tam ani nemají správný konektor . A pokud to neprojde emisema při měření, tak se tam halt jednou za 2 roky dá zpět cat. Ale mě třeba ctr před tím než se šáhlo zásadně do jednotky prošlo emisema i bez catu...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zítra budu držet palce...ať to dokuchají do správného a konečného stavu!
Btw: já byl včera na svatbě a nevěsta se vezla v bílém 6er kabriu... Jelo se z Jihlavy na Roštejn a cestou se hezky opálila
Btw: já byl včera na svatbě a nevěsta se vezla v bílém 6er kabriu... Jelo se z Jihlavy na Roštejn a cestou se hezky opálila
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a ženich měl šedou X5? Za ten bordel co dělali u tunelu by zasloužili vylískat. Chápu, že člověk se žení (v ideálním případě) jen jednou, ale nemusí s tim otravovat všechny okolo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
pavproch: zejtra držím palce, seš borec, to dáš
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.