Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Mi tedy přijde, že moc na nějaký blesk nereagoval. Ano nejspíš už bylo stejně pozdě, ale dá se říct, že pokračoval pak dále nejspíše skoro nezměněnou rychlostí. Čekal bych brzdy a co nejrychlejší přizpůsobení se provozu.
Jsem v tomhle laik - je i při této rychlosti a těch světelných podmínkách ta kvalita výsledné fotky taková, aby ji mohli bez možnosti nějakého napadnutí použít?
Jsem v tomhle laik - je i při této rychlosti a těch světelných podmínkách ta kvalita výsledné fotky taková, aby ji mohli bez možnosti nějakého napadnutí použít?
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
to nemůže být náhoda, bych věřil, že to zinscenovali jako show pro TVStepan píše:No to bude kampaň jak svině. Se za chvíli ukáže, že jsou jim Passaty/Superby málo a je potřeba přitvrdit. RS4 bych jim rozdával.
A ta fízlovská oktávka 4C5 3461 v záběru proti tý M3 je jako co?
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Minimálně ta RZ bude velmi dobře čitelná, včetně značky auta, atd. Pokud jej ztotožní "na místě", tak je opravdu velmi malá šance, jak to měření napadnout.tommas píše:Jsem v tomhle laik - je i při této rychlosti a těch světelných podmínkách ta kvalita výsledné fotky taková, aby ji mohli bez možnosti nějakého napadnutí použít?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sčot té monsterakce:
Do akce bylo nasazeno 800 policistů, kteří během 24 hodin trvání Speed Marathonu zkontrolovali 7 500 vozidel. Podle policie je smutné, že ačkoliv o akci řidiči věděli dostatečně dopředu, zjistili celkem 3 193 dopravních přestupků, z čehož přes 2 300 případů bylo porušení stanovených rychlostních limitů.
Kromě těchto překročení rychlosti si ale policisté všímali i dalších prohřešků řidičů. Proto ve 162 případech zjistili nevyhovující technický stav kontrolovaného vozidla, ve 104 případech zjistili posádku, která nebyla připoutána, a 39 vozidel jelo po dálnici bez vylepené dálniční známky. Díky kontrolám také odhalili, že 27 řidičů sedlo za volant pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aneb jak píše dfens: "proboha dejte mi pokutu, nebo se nabourám" - co je to za lidi??? Jak si to pomalu ještě pochvalujou, že je chytli...řidičBOB píše:
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Té ujíždějící OCT2 zrovna během natáčení reportáže někdo věří? Vždyť je vidět jak v tom sedí policajt....(aspoň teda podle mě- bílá čepice u palubky zepředu a z boku pak zelená reflexní bunda s pruhy)řidičBOB píše:Rychlost zabíjí, ale že hlídka se vydá pronásledovat (1:02) ujížděče bez VRZ a jede jako banda pičusů, to nikoho ani netrkne!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ta černá Octa je policejní - uvnitř policajt, predator za oknem... Ale takhle špatně by to nezinscenoval snad ani idiot.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ujíždění OCT? Já myslel, že se mluví o tý M3. Který RZ se mi mimochodem přečíst nedaří, ať s tím videem dělám co chci. U tý OCT je naopak čitelná velmi dobře.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ujížděla jakože ta šedá octa.... komedianti
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA