![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
na podobné případy by se hodily uranové doly. to nejlepší z obou světů. Trest i výplata pozůstalým ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tady nejde o prázdnou dálnici. Tady jde o dopravní nehodu způsobenou nedbalostí, při které zemřeli lidé. Je jedno, jestli to je prázdná dálnice, nebo zmrzlá okreska, chybu se stejným výsledkem (3 mrtví, nedbalost) může udělat i slušný řidič.
S podmínkou má spousta lidí psychologický problém, ale basa zde na místě není (pokud je ten řidič čistý).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
prostě automaticky je to kokot když na přehlednym rovnym místě nabourá do auta před sebou. znamená to že se nevěnoval řízení a tím porušil předpisy. a zabil 3 lidi.
Stepan: jo to bych souhlasil
Stepan: jo to bych souhlasil
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Nebudeš přece srovnávat to, že někdo neodhadne situaci a na ledu do někoho vrazí, s tím, že se někdo nevěnuje řízení (a ne zrovna krátkou dobu) a zabije tím tři lidi, že ne? To jsou naprosto odlišné situace. Souhlasím s tím, že na ledu do tebe může vrazit i slušný řidič. Slušný řidič ale nebude X sekund čumět do telefonu a nezabije 3 lidi na poloprázdné dálnici.
A co když nečuměl do telefonu, ale měl aktuální indispozici, mikrospánek, díval se do zrcátka zdali může předjet a neodhadl situaci...
Tím nikoho řidiče nechci nijak moc obhajovat. Jen ne vždy je vše tak jak na první pohled vypadá.
Tím nikoho řidiče nechci nijak moc obhajovat. Jen ne vždy je vše tak jak na první pohled vypadá.
2.9T RWD
Jak říká HM, těch proměnných tam je X.
Arkis: nesrovnávám, ale i na ledu mám jet tak, jak mi silnice a povětrnostní podmínky dovolí. Tedy bys správně neměl mít pochopení pro nehodu ani tam, slušný řidič by přeci jel tak pomalu, aby situaci zvládl...
Arkis: nesrovnávám, ale i na ledu mám jet tak, jak mi silnice a povětrnostní podmínky dovolí. Tedy bys správně neměl mít pochopení pro nehodu ani tam, slušný řidič by přeci jel tak pomalu, aby situaci zvládl...
no a neni to tak?
kdy za nehodu nemůže řidič? možná tak když ti bouchne guma nebo máš infarkt. když zaspíš nemáš co dělat za volantem, když se ti posere auto nemá co dělat to auto na silnici. když jedeš moc rychle na ledu si kokot. je to prostý. ale fascinuje mě jak furt hledáte omluvu pro 3násobnou vraždu ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
O vraždě se tu ale nebavíme. Vraždu tu nikdo neospravedlňuje nebo pro ni nehledá omluvu.
2.9T RWD
Vražda x zabití a to mám z práva jenom 2 semestry
A teda u těch bouraček podle mě prostě hrozně záleží na konkrétní okolnosti. Tohle z mýho úhlu pohledu spadá spíš do kategorie "Weiss" než do kategorie "kokot s RS3", oba tyhle případy se tady řešili.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
A teda u těch bouraček podle mě prostě hrozně záleží na konkrétní okolnosti. Tohle z mýho úhlu pohledu spadá spíš do kategorie "Weiss" než do kategorie "kokot s RS3", oba tyhle případy se tady řešili.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Vražda, tak to jo ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)