Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
tommas: Myslím si, že ho dávno maj. Ovšem ještě se nedostavil řidič na podání vysvětlení (firma ho zatím neudala), aby se jeho vina potvrdila a tudíž je furt ve statusu "patrá se po něm"
Chápeš to?
jako že je to blb je jasná věc. Na druhou stranu já bych tam takhle v pruhu fakt nestál a i ten druhý byl docela na ráně. Už se mi stalo že na okresce PČR za hustého mrholení zastavila v protisměru auto. Probíhala kontrola a v pruhu se pohyboval příslušník bez vesty. Asi měl pocit že ty majáky ho dostatečně ozařují ,ale já ten pocit neměl.
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže klasika - evidentně mi lopata, co vozí písek, nerozumí. Ale to se dá pochopit. Kdyby jí bylo naděleno, tak nevozí písek, že?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jako hlavně ne že bych byl nějakej zastánce regulací, ale přijde mi poněkud zvláštní, že cyklista, jako účastník provozu na PK, je svým chováním přecijen schopen způsobit docela zásadní škody (třeba hlavou rozbít světlo lol) a to jestli z něj ty prachy někdo někdy dostane je dost s otazníkem... žádný POVko, nikde nic.řidičBOB píše: ↑pon 30 kvě 19:48 Nemyslím si…a vidím to každý den na silnicích, kde se cyklisté motají.
Oni je nedodržují, ani pokud je znají
Nicméně - rád bych tím řekl, že každý, kdo má právo pohybovat se na PK, by měl ovládat alespoň základní pravidla a značky. Pokud není v doprovodu osob, které to ovládají.
A když už o tom mluvím, tak proč je vlastně POVko od SPZ a ne od ŘP? Dyť je to uplně logickej nesmysl. Můžu mít X aut, ale stejně dycky jedu jen jedním
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- GeneHawkins
- Letec
A budeš platit podle čeho? Podle nejvyšší skupiny?
Třeba, dyť je to pár korun rozdíl. Rozhodně menší než když platíš za X aut... Ono teda POVko je samo o sobě docela zanedbatelná položka, ale stejně mě to vytáčí
Což mimochodem, platit podle objemu motoru mi taky přijde trošku meh... Jakože proč má POVko na STI stát víc než na Megana RS?
https://dfens-cz.com/jak-funguje-nejen- ... isteni-ii/
Což mimochodem, platit podle objemu motoru mi taky přijde trošku meh... Jakože proč má POVko na STI stát víc než na Megana RS?
https://dfens-cz.com/jak-funguje-nejen- ... isteni-ii/
Což bude, podle mě, spíš o tom, že velký objemy (kam POV počítá i dvoulitry) prostě víc jezdí...Na rozdíl od kolegy v diskusi se nedomnívám, že jde úplně o překonané počítání – reálná data sedí na hodnoty modelů a vyšší zdvihové objemy válců opravdu bourají častěji (v kombinaci s tím nízkým věkem je to naprostá tutovka).
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Truck Daškam
- Letec
Já bych řekl, že se nad tím nikdo moc nezamýšlí a je to prostě tak zaběhnutý.. a většině to prostě tak vyhovuje
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Zdvihový objem už dávno nikoho nezajímá.
POV na hlavu mají v Británii a rozhodně to levnější není
- Truck Daškam
- Letec
Tak aut je víc než řidičů a z toho pojištovny žijou. Kdyby to bylo na hlavu - logicky to dražší bejt musí,
Levnější by to bylo pro toho, kdo má víc aut
Levnější by to bylo pro toho, kdo má víc aut
Chápeš to?