Mě naháněli MPíci, když se poště nepodařilo doručit mi předvolání k projednání přestupku Byli několikrát u našich doma (ale nebydlím tam, jen trvalé bydliště, takže nepochodili), pak i u našich v práci, jednou dokonce čekali 2h před domem, jestli se náhodou neukážu A nedokázali pochopit, že pracuju v Brně a domů jezdím jednou za čas. Naši jim to pokaždý říkali, dokonce jim dávali telefon a nic. Přitom asi není tak těžký zjistit, kde pracuju a poslat to tam, když mi to chtěli tak moc doručit. Nechápal jsem... SŘ bylo kvůli překročení rychlosti cca 70 na 50ce, takže banalita. Přitom úřad mohl v klidu zkusit rozhodnout příkazem a kdybych poštu zase nepřevzal, tak to mají v kapse. Už to je tak 3 roky zpátky, to ještě nefungovalo to automatický doručení po 10 dnech...aikoN píše:Kraj je s ním pak jedna ruka a rozhodnutí ti doveze třeba i osobně blbeček, který ho sepsal, jen aby stihl lhůtu
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Moravskoslezský kraj, okres Opava, město Hlučín. Na hlavní cestě směrem na Ostravu (ulice Ostravská) stojí velmi často hlídka PČR na tomto místě http://maps.google.cz/maps?q=49.89639,1 ... 5,0,0&z=18 (zelená šipka). Ještě mě tam nestavěli, konstorlují asi výbavu a občas mají v rukou i alkoholtester.
2.016V 99kW
Na druhou stranu, co bych měl čekat...řidičBOB píše:Ty můžeš říct cokoli...otázka je, jak se s tím vypořádá správní orgán. Na 100% si dovolím tvrdit, že Tě uznají vinným z přestupku a stejně tak kraj, pokud se tím bude chtít zaobírat a nepořeší to jako s JacíkemEL_XEL píše:No dobře, ale v tom případě, čistě teoreticky (i když ne zase tak daleko od praxe) - změří mě MP z auta, které stojí takhle na krajnici bez majáků. Můžu říct "Sorry, ale ten důkaz je získaný v rozporu se zákonem, tudíž túdle núdle."?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Právo, spravedlnost???EL_XEL píše: Na druhou stranu, co bych měl čekat...
nééé, dělal jsem si jenom prdel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak jsem dnes na D1 u brna potkal cerveny Ford Smax 3J9 0018 a pustil si na me diskoteku. jsem ho pustil, povesil za nej, hezky mi pak cistil levy pruh.
mylim se, kdyz si myslim, ze to realne neni auto PCR?
mylim se, kdyz si myslim, ze to realne neni auto PCR?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ne, v grilu mezi svetly, modre disco, tak nejak automaticky jsem uhnul, kdyz se mi to objevilo v zrcatku. ale hezky si cistil levy pruh.
Autoforum.cz
http://www.levnous.cz/levnous/eshop/1-1 ... to-Blocker
Co vy na to? Nevyzkoušel to někdo jestli to funguje? Popřípadě znáte nějaký jiný (lepší) způsob jak zneviditelnit SPZ při měření?
Co vy na to? Nevyzkoušel to někdo jestli to funguje? Popřípadě znáte nějaký jiný (lepší) způsob jak zneviditelnit SPZ při měření?
Ain´t nobody got time for that
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to kdysi zkoušel někdo z garáže a je to na houby... Nehledě na to, že stejnou službu udělá velkej list nebo sáček, kterej si tam nalepíš a když Tě zastaví, tak to v pohodě ukecáš (asi nemůžeš ovlivnit, co se Ti po cestě nalepí na auto), zatímco sprej asi těžko (pokud to teda bude vůbec fungovat).