Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Neska sem to až tak neměl v ruce, spíš sem měl kliku, fest kliku. Dopo sem jel skrz Beskydy a na I/58 na Ebece těploměr ukazoval +14,5, suchá cesta. Na pár stech metrech ale těplota spadla na +4,5 a na cestě jinovatka/led, samozřejmě v zatáčce (kdo by to byl čekal) = brambor2 šel po tečně ven, naštěstí mě nenapadlo šlapat na brzdu nebo prudce kroutit volantem, plynule sem zpomaloval (v protisměru), na kraji se to chytlo a srovnal sem to.... a o pár metrů dál zase slunko, suchá cesta. Ufffff.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, dneska většina řidičů měla v ruce něco jiného:
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Píše Putinovi
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
Hele, ty telefony...
Včera stavba v Říčanech - zastavuju s varovkama, za mnou auta. Dlouho v protisměru nic nejede, kouknu do zrcátka - a za mnou stojící auta. Takže jsem zatroubil, mávám z okýnka at jedou, a slečna při rozjedzu uklízela telefon... Kdybych tam stál ještě ted - tak oni za mnou stojej do ted
Včera stavba v Říčanech - zastavuju s varovkama, za mnou auta. Dlouho v protisměru nic nejede, kouknu do zrcátka - a za mnou stojící auta. Takže jsem zatroubil, mávám z okýnka at jedou, a slečna při rozjedzu uklízela telefon... Kdybych tam stál ještě ted - tak oni za mnou stojej do ted
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
pavproch: Něco podobnýho jsem měl na podzim v osobáku (jen s tím rozdílem, že to byla jen moje debilita, mokro + gumy na hovno.
Pravotočivá zatáčka, a mě to jelo do protisměru. Něco tam jet, tak bylo hotovo.... Ale nic nejelo, takže já v klidu jen sundal nohu z plynu, trochu stočil kola a čekal, až se to chytne. V hlavě jsem měl už plán, že kdyby něco jelo - pošlu to ze silnice pryč
A s Tatrou u hasičů jsem jel na kruháč a zapomněl jsem brzdit
Koukám doleva jestli je volno (na VRZ) a najedou koukám, že jsem blízko u toho středovýho ostrova. Tak jsem jen přibrzdil (ne moc) a stočil kola a čekal jsem, co to udělá. Kdyby to nevycházelo a bylo jasný, že si lehnu, měl jsem v plánu srovnat kola a skočit na obrubník na ten ostrůvek...
Docela mě překvapuje, jak si v krizovce (vlastní vinou) dokážu v tom mžiku vymyslet plán b)
Pravotočivá zatáčka, a mě to jelo do protisměru. Něco tam jet, tak bylo hotovo.... Ale nic nejelo, takže já v klidu jen sundal nohu z plynu, trochu stočil kola a čekal, až se to chytne. V hlavě jsem měl už plán, že kdyby něco jelo - pošlu to ze silnice pryč
A s Tatrou u hasičů jsem jel na kruháč a zapomněl jsem brzdit
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Docela mě překvapuje, jak si v krizovce (vlastní vinou) dokážu v tom mžiku vymyslet plán b)
Chápeš to?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tvl, ti lidi vůbec nemají soudnost - ujíždět s Lupem
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
- Truck Daškam
- Letec
Včera v osobáku... V hlavní roli: debilní pražské semafory
SItuace jedna: Odbočuju doleva, kde je šipkový semafor. Nikde nikdo (asi půl desátý večer) a já se koukal, jak vozidla jedoucí rovně v mém směru maj po třetí zelenou. Takže jsem se na to vysral a prostě jsem odbočil na červenou - v protisměru 20km nikdo nejel
Situace dva: Opět odbočuju doleva na jiný křižovatce a zblblej ze šipkovejch semaforů jsem měl zelenou a málem jsem nedal přednost protijedoucímu.. Nic řešit nemusel a ani se toho nevšim, ale já moc dobře vím, že zprva jsem chtěl jet....
SItuace jedna: Odbočuju doleva, kde je šipkový semafor. Nikde nikdo (asi půl desátý večer) a já se koukal, jak vozidla jedoucí rovně v mém směru maj po třetí zelenou. Takže jsem se na to vysral a prostě jsem odbočil na červenou - v protisměru 20km nikdo nejel
Situace dva: Opět odbočuju doleva na jiný křižovatce a zblblej ze šipkovejch semaforů jsem měl zelenou a málem jsem nedal přednost protijedoucímu.. Nic řešit nemusel a ani se toho nevšim, ale já moc dobře vím, že zprva jsem chtěl jet....
Chápeš to?