Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Zrychlený průlet od nás do Plzně se obešel bez komplikací okolo Brna. Na 9křížích mi to fčíl nepíplo, aby byli někde vyletění. Kromě dvou PaChových aut na sjezdech z D1 k okruhu sem za celých 430km neviděl ani ň. Ani chytrá paní nic neviděla neslyšela (jen úsekovky). Flákají to.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
slysel uz nekdy neco o mereni z mostu nad dalnicemi?
tvrdil mi ted SVK kolega, ze ho takto zmerili z mostu nekde u Brna. moc se mi to ale nezda, nejspise to byla jen nahoda, ze nahore nekdo stal a on si nevsiml Superbu.
tvrdil mi ted SVK kolega, ze ho takto zmerili z mostu nekde u Brna. moc se mi to ale nezda, nejspise to byla jen nahoda, ze nahore nekdo stal a on si nevsiml Superbu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V SK úplně běžné....v CZ laser na dálnici potkávám spíš z auta na výjezdu z odpočívadel....na D55 a tom kousků D1 co jezdím mosty nejsou ale nedivil bych se tomu..
Na okresce měří z mostu taky....tak je jedno jestli dálnice nebo okreska
Na okresce měří z mostu taky....tak je jedno jestli dálnice nebo okreska
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
svého času laserovali na lávce na Nuseláku, mam to i s fotkou a nedávno jsem je zahlíd na lávce na nultém km D1 u centra Chodov
v SK vim, slo mi o CZ dalnice.
mmch, vcera se mi spustil nekolik sekund dlouhy poplach na laser na 48 u Stareho Jicina. v tu chvili jsem byl na otevrenem useku, zadny najezd, zadna mytna brana, nic. Slunce bylo navic v zadech, tak to nemohl byt ani odraz. tak tipuju zamerovac z Gripenu
mmch, vcera se mi spustil nekolik sekund dlouhy poplach na laser na 48 u Stareho Jicina. v tu chvili jsem byl na otevrenem useku, zadny najezd, zadna mytna brana, nic. Slunce bylo navic v zadech, tak to nemohl byt ani odraz. tak tipuju zamerovac z Gripenu
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U Brna na D2 směr SVK...tam se z mostu nebo z podmostí občas měří
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to by odpovidalo popisu kolegy. opravdu laser?
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, popravdě bych to spíš viděl na trojnožku u svodidel...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mě změřil jednou borec taky z mostu (měl moto) a to už je let panečku. Ale teď uprostřed léta je zrovna poměrně horko na nějaké takové šaškárny.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Neska asi 600km po západu čech (kousek D5 a jinak mix I. a II.tř) a ...... absolutně NIC, chytrá paní za celý den nevydala ani hlásku.
Asi byla z teho hicu nějaká unavená.
Asi byla z teho hicu nějaká unavená.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.