Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od ExFun »

Proč ti to vadí?

Hlavně si nekupuj šlehače. Ty prý mají největší vůli ze všech systémů.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Brus píše:OK, to jsou názvy které jsem ani nikdy neslyšel, já končím u racing ralph a furious fred a pak ještě ultremo.
Typický chrt :D
Back to basics.
Příčina -> následek
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

šlehače nechcu, má je kamarád a od doby co si je koupil, tak se mu smějem :-) půjdu do XT nebo XTR. vadí mi to, protože se cítím občas tak nějak nesvůj, že to nedrží.. asi čistě pocit.

typický chrt, ale já se za to nestydím. myslím, že výsledek je stejný, jezdím na kole pro radost. Když je zima nebo prší, tak nejedu, když se mi nechce, tak nejedu, protože bych z té jízdy neměl radost/požitek.
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Brus píše: typický chrt, ale já se za to nestydím. myslím, že výsledek je stejný, jezdím na kole pro radost. Když je zima nebo prší, tak nejedu, když se mi nechce, tak nejedu, protože bych z té jízdy neměl radost/požitek.
+1 :x

(navíc u mně je to jen výplňková činnost mezi dvěma zimama)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Chrt = zábava je v rychlostí. Pak jsou takoví ti, co mají většinou fully nad 110mm, na zádech x kilové ne zcela aerodynamické batohy, místo RR obuté minimálně NN a je jim jedno jestli jedou rychle nebo pomalu, hlavně, že je cesta co nejtěžší a asfaltu co nemíň. A obvykle neřeší, jestli to někde cinká nebo se jinak ztrácí energie :)
Back to basics.
Příčina -> následek
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Dneska uz i leckterej chrt jezdi na 140mm kole, technika je uz dost daleko, ze i takovahle kola se daji postavit hodne lehce (pod 12 kilo) je pravda, ze to chce mit opravdu hodne penez (hodne pres 100k) a je to spis chrt-trail rider. 110 mm je dneska uz hodne malo pro lidi co vyznavaj technictejsi styl jizdy :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

no vidíš, a mně se stávajícíh 90 vepředu zdá až zbytečně moc..... a vzdu si vystačím s nulou...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Jeste, ze mas takovej nazor ;) protoze by se ti mohlo stat, ze se dostanes treba do rychleb http://mirowo.rajce.idnes.cz/rychleby_30.4.2012/ (tuhle galerku jsem nasel na netu neni moje ...) s opovidajicim kolem a zalibi se ti to tak, ze to nebude jen vypln mezi zimama. Takhle aspon usetris hodne penez za drahy kolo ... :)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

To není o váze, ale chrta na nad 100 jsem neviděl. Jim to pocit nedovolí. A neníto jen pocit, větší sag apod. OBjektivně budou ztráty s větším zdvihem větší a přínos pro chta 0, páč ten AM terén nepojede.

Nejraději mám trail-biky = okolo 120mm ( 115-125mm). Pokud někdo jezdí hodně v horách tak i 140mm. Podle mě to jsou ideály pro toulání se krajinou.
Back to basics.
Příčina -> následek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Bike- downhill tracks/bikeparky: Pro mně naprosto nová oblast zájmu (pro mně stále okrajová, ale Jr. to velmi zajímá), myslím, že to tady ešče není - neexistuje seznam lokalit v CZ a SK, kde se dá "blbnout" na bajku..... hore lanovkou/vlekem, dole po vlastních, ať už klopenkama nebo po překážkách....

Jediné dvě lokality, které znám:

Sviňorky - Morávka
Zahrádky Chopok Sever

PS: tady v Le2Alpes je neska tak hnusně, že ani lanofky nejezdí, takže máme restday....
Odpovědět