Z evidencí policisté zjistili, že 43letý muž není držitelem žádného řidičského oprávnění, má 12 záznamů o zákazu řízení, kdy poslední skončil na konci října letošního roku.
EL_XEL píše: ↑úte 07 pro 14:31
Ten řidič v tom Merglu to až komicky nemá v paži, divím se, že vydržel tak dlouho.
Ale zase umí dát blinkr - v čase asi 1:55, jak brousil tu škarpu
A na konci se sám zpacifikoval, ten konec byl dobře komický.
Tady musím říct, že řidič PČR toho měl toho řízení plný ruce práce. Co jsem na to tak koukal, že si myslím, že několikrat to zachránili protijedoucí řidiči, kteří se hodně dali na stranu a zastavili. Jinak by pčr skončila nehodou a borec by frnknul. Zkrátka: jen tak tak to vyšlo
Já nesouhlasím. Schválně jsem se koukl znova - tak nic tragickýho tam nevidím. Běžná jízda na VRZ. To, že se spoleháš že protijedoucí se uhne není nic divnýho - jedeš prostě dle toho kde víš, že se vejdeš.
Jasně, jet tam nějakej dement co čumí do telefonu - byl by to problém
Kdysi jsem měl na Youtube video, kde jsem jel u hasičů - široká silnice s krajnici, vpravo kolona. Takže jízda víc vlevo, ti vpravo ve stojící koloně uhýbat nestíhali a protijedoucí se uhejbali do krajnice. A to samý - jet tam někdo kdo čte noviny, byl by problém.
čas 52 a hlavně 56 - tam protijedoucí skrz zatáčku pcr nemusel vůbec vidět a pravděpodobně ani neviděl. Tahle zatáčka není až tak easy. Sice je kousek za žel.přejezdem ale běžně se projíždí 90-120, takže si jí člověk i trošku zkrátí víc u středu.
Jak jsem psal - v pohodě. Myslím že každej průměrnej řidič vidí, kam se při spolupráci vejde, navíc ti v tom tvém směru ti ještě pomůžou brzdama, když jsi vedle nich.
Takových záběrů by ti každej řidič s modrým majákem vysral kýbl za den.. Ono to dramaticky vypadá, ale fakt nic děsivýho