Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
řBOB - Zde bych si dovolil vypíchnout obzvláště šťavnaté komentáře, můžete si tak udělat obrázek o tom, jaká část lidí čte novinky.cz a hlavně, jaká část lidí na ní reaguje pod článkem.
1. „To je na basu mě by ani nevadilo ať si jezdí na okruhu v Mostě 200 ale na veřejné silnici. Kolik lidí mohl zabít. Ale hold na tyhle BORCE je policie krátká ... 1 000 000 Kč pokuta, a řidičák na 5 let ...“
2. „Huml na takovy pitomce! Souhlasim se vsim, co se snazi protlacit do zakona, tzn. pro mlade ridicak na zkousku, prisnejsi tresty pro piraty ( nebal bych se pokut treba 250k), okamzite zabavani ridicaku, auta, zkratka zlepsit vymahatelnost prava na silnici, zrusit osobu blizkou (jiz v Senatu), slovo policisty jako dukaz atd. atd.. Mozna, ze by i muj kamarad prestal jezdit jako prase.“
3. „nevim kde novinky vzali tech deset tisic, ale znam pripad z okoli, kdy dotycnej na dalnici prekrocil rychlost o pade a pokuta byla tricet, ci padesat tisic. A tohle je urcite horsi pripad...“
4. „Zrovna jsem si četl článek o pokutách ve Slovinsku a Chorvatsku. Překročení rychlosti o 20 km/h pokuta 6000,- Tento pán by zasloužil pokutu minimálně 100.000 a zákaz řízení na 10 let a já bych mu dal klidně 2 roky na tvrdo. Příště by si to rozmyslel. Pokud měl na místě k dispozici 10.000 na kauci, tak to asi žádnej chudák nebude. Pokud politici neprosadí exemplární tresty tak budeme každý den vidět ve zprávách, že někde při dopravní nehodě zahynul člověk. Co má člověk dělat, když na dvojité čáře za zatáčkou prot vám vyjede mercedes rychlostí 200 km/h...“
Dobrý pacienti
1. „To je na basu mě by ani nevadilo ať si jezdí na okruhu v Mostě 200 ale na veřejné silnici. Kolik lidí mohl zabít. Ale hold na tyhle BORCE je policie krátká ... 1 000 000 Kč pokuta, a řidičák na 5 let ...“
2. „Huml na takovy pitomce! Souhlasim se vsim, co se snazi protlacit do zakona, tzn. pro mlade ridicak na zkousku, prisnejsi tresty pro piraty ( nebal bych se pokut treba 250k), okamzite zabavani ridicaku, auta, zkratka zlepsit vymahatelnost prava na silnici, zrusit osobu blizkou (jiz v Senatu), slovo policisty jako dukaz atd. atd.. Mozna, ze by i muj kamarad prestal jezdit jako prase.“
3. „nevim kde novinky vzali tech deset tisic, ale znam pripad z okoli, kdy dotycnej na dalnici prekrocil rychlost o pade a pokuta byla tricet, ci padesat tisic. A tohle je urcite horsi pripad...“
4. „Zrovna jsem si četl článek o pokutách ve Slovinsku a Chorvatsku. Překročení rychlosti o 20 km/h pokuta 6000,- Tento pán by zasloužil pokutu minimálně 100.000 a zákaz řízení na 10 let a já bych mu dal klidně 2 roky na tvrdo. Příště by si to rozmyslel. Pokud měl na místě k dispozici 10.000 na kauci, tak to asi žádnej chudák nebude. Pokud politici neprosadí exemplární tresty tak budeme každý den vidět ve zprávách, že někde při dopravní nehodě zahynul člověk. Co má člověk dělat, když na dvojité čáře za zatáčkou prot vám vyjede mercedes rychlostí 200 km/h...“
Dobrý pacienti
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No jo, komentáře pod článkama jsou vždycky výživné a je jedno, co to je za server a článek
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no...a tohle voli....
alkohol za volant nepatří, s tím nelze než souhlasit... moc se mi (vlastně vůbec) se mi nelíbí takováhle forma mediální bombastické prezentace....
@pj ref pokec okolo weblinku: tenhle způsob vkládání weblinků semi líbí úplně nejvíc... na jiném pokecu (kde sem jedním z modů) striktně vyžadujeme používání této zkrácené formy...
@pj ref pokec okolo weblinku: tenhle způsob vkládání weblinků semi líbí úplně nejvíc... na jiném pokecu (kde sem jedním z modů) striktně vyžadujeme používání této zkrácené formy...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Poslanec nepatří nikam. Jedině do vody.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Promiň, ale nechce se mi to celé číst. Bylo by to prosím možno shrnout pár větami bez právnické omáčky? Díky předem.řidičBOB píše:Nevím, kam to hodit a nové téma se mi nechce zakládat... Každopádně zajimavý nález NSS - pro chytráky typu Weepera to jednou může být slušné procitnutí
http://www.nssoud.cz/files/SOUDNI_VYKON ... vedeno.pdf
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Český stát je v rozkladu. Utečte,dokud můžete.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
To jistě, ostatně nejen český.Smrťák píše:Český stát je v rozkladu.
Proč? "Stát v rozkladu" je přece pozitivní věc, ne?Smrťák píše:Utečte,dokud můžete.
Ostatně, jak zrovna Tobě snad nemusím připomínat:
Čím je na obloze mrak,
než omluvou nebeské říše?
Čím je celý život pak,
než hledáním před smrtí skrýše?
(James Clavell)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
beau: je to jednoduchý...zákaz předjíždění dostává nový rozměr a i přejetí plné čáry lze považovat za zákaz předjíždění, což v praxi znamená diametrálně jiný postih
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time