Lacina vs. další případy
Moderátor: řidičBOB
Re: Lacina vs. další případy
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
asi mu to státní zástupce náležite podal... jeho vystoupení (tuším) na Nově bylo něco neskutečnéhořidičBOB píše:No vidíš a jeho ctihodnost z těch necelých 5s ví, že Lacina si během nich chladnokrevně naplánoval a provedl hanebný zločin.Weeper píše: ad - 5sec pochybného videa, s nízkou kvalitou a plynulostí, 2 svědci, názor pochybného kecperta pro mě není žádný důkaz.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Což mi připomíná jednoho soudce: "Pane doktore, já se Vám divím, že se divíte..."
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Deli: já ty lidi znám osobně, takže ani nemusím koukat na TV a vím, co je to zač
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
KoPP - sorry, ale to jsou řeči. Skutečně by v dem. společnosti mělo být lepší 9 kriminálníků na svobodě než jeden zcestně odsouzen.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Právě proto se vyplatí neférové chování, bohužel - měl utíkat z boje, bylo by to krajně neférové, ale nakonec by to vyšlo na stejno a pro něj líp (v případě, že by se něco stalo by stejně pomoc zavolali ostatní v prakticky stejný čas). Já už si nedělám naděje a proto - rušit, detekovat, protahovat, obcházet, vymlouvat, utíkat atd..řidičBOB píše: No vidíš a jeho ctihodnost z těch necelých 5s ví, že Lacina si během nich chladnokrevně naplánoval a provedl hanebný zločin.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, to je ponaučení z celé kauzy Nezastavit, ujet a pak se kroutit, co to jenom jde.Weeper píše:Právě proto se vyplatí neférové chování, bohužel - měl utíkat z boje, bylo by to krajně neférové, ale nakonec by to vyšlo na stejno a pro něj líp (v případě, že by se něco stalo by stejně pomoc zavolali ostatní v prakticky stejný čas)...
Tohle je totiž cokoliv, jenm ne spravedlivý "proces" a rozsudek. Lůza chce krev a ti sráči v talárech jí to nadšeně plní
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No je to síla. Nakonec měl ultima pravdu . Tomu se mi nechce věřit. Uvidíme co s tim udělá Nejvyšší soud - ten mívá alespoň kapku myšlení.
weeper v demokratické společnosti by měla být jedna z priorit ochrana jednotlivce... a tak můj případ ale s vraždami, lepší jeden špatně sedící než 10 dobře ležících.
je potřeba vidět, že jsme jen lidé, 100% není ani soudce, ani obhájce, ani žalobce, tedy ve valné většině případu vždy bude alespoň náznak pochybnosti... mohli bychom dojít až k tomu, že bych tvrdil, že jsem to neudělal, ale udělal to můj klon, který vytvořili ufoni... je to možné, ale nepravděpodobné, prostě se odsuzuje s určitou pravděpodobností a je potřeba to chápat.
- btw s těma ufonama dokaž mi opak nebo podobný "nesmysl" se strojem času.
je potřeba vidět, že jsme jen lidé, 100% není ani soudce, ani obhájce, ani žalobce, tedy ve valné většině případu vždy bude alespoň náznak pochybnosti... mohli bychom dojít až k tomu, že bych tvrdil, že jsem to neudělal, ale udělal to můj klon, který vytvořili ufoni... je to možné, ale nepravděpodobné, prostě se odsuzuje s určitou pravděpodobností a je potřeba to chápat.
- btw s těma ufonama dokaž mi opak nebo podobný "nesmysl" se strojem času.
Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Weeper: ossobně jenom správně odhadl, co udělájí masmédia s veřejným míněním a jak veřejné mínění ovlivní nezávislost a zdravý rozum soudců. Naopak třeba já jsem věřil, že ta konstrukce "úmyslu" prostě nemůže projít, jelikož vím z praxe, že úmysl smete ze stolu 9 z 10ti státních zástupců s tím, že to neprokážou. A toho desátého dojebe soudce při projednávání, že úmys nebyl dostatečně prokázán.
Mě je z praktického hlediska špatně z toho, že soudy zcela ignorovají pochybnosti a důkazy obhajoby - trošku mi to připomíná procesy v 50. letech a z toho je mi vážně blivno.
Mě je z praktického hlediska špatně z toho, že soudy zcela ignorovají pochybnosti a důkazy obhajoby - trošku mi to připomíná procesy v 50. letech a z toho je mi vážně blivno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time