Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
tak mi neska "umřel" bajk.... sem ho ráno odvezl na rutinní servisní prohlídku (Spešly to tak maj) a odpoledne mi servisák sdělil, že mám prdlou vidli v korunce a že jasná výrobní vada, tudíž reklamace.... a že 30 dní, což je strašně fajn, páč za 14 dní odjíždím do Francie na lyže/bajk.... mně ze samýho nadšení málem yeblo.... ale zase na druhou stranu lepčí, než dybych se měl někde rozsekat na maděru.... a kromě vidle ještě je taky ještě prdlej třmen zadní brzdy, taky reklamace... chjo, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak to je stesti v nestesti...
A jak stary ten Spec byl? A co to bylo za vidli?
Rutinni servisni prohlidkou myslis prvni servis po koupi? Zena ma Spesly dva a o jinych pravidelnych 'garanckach' nevim...
A jak stary ten Spec byl? A co to bylo za vidli?
Rutinni servisni prohlidkou myslis prvni servis po koupi? Zena ma Spesly dva a o jinych pravidelnych 'garanckach' nevim...
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i
bajk má asi 2 měsíce, ujeto max 500km (nemám cyclokomp), vidle Rock Shox Reba, ta serviska měla být po 150km, ale nějak sem to nestih... (je to napsané v záručáku/servisní knížce)
Tak to uz jde dolu kvalita i u cyklo-premiovek, to je ale blba doba.
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i
To by se ti s kolem značky Ukrajina nestalo!pavproch píše:tak mi neska "umřel" bajk.... sem ho ráno odvezl na rutinní servisní prohlídku (Spešly to tak maj) a odpoledne mi servisák sdělil, že mám prdlou vidli v korunce a že jasná výrobní vada, tudíž reklamace.... a že 30 dní, což je strašně fajn, páč za 14 dní odjíždím do Francie na lyže/bajk.... mně ze samýho nadšení málem yeblo.... ale zase na druhou stranu lepčí, než dybych se měl někde rozsekat na maděru.... a kromě vidle ještě je taky ještě prdlej třmen zadní brzdy, taky reklamace... chjo, no...
pavproch: to máš za to, že sis koupil levné kolo, samý kompromis, hlavně že je na tom napsáno spešl
Pravda vyděsí
jsem to tak nemyslel
nejsi standardní uživatel. fulla nechceš, tak si myslím že by to mělo být nějaké už závodní náčiní. Ty jsou přecejen dělané na extrémnější zatížení.
co já si zanadával na vidlici suntour axon nebo na brzdy avid juicy3. Na kompromisy už nehraju.
nejsi standardní uživatel. fulla nechceš, tak si myslím že by to mělo být nějaké už závodní náčiní. Ty jsou přecejen dělané na extrémnější zatížení.
co já si zanadával na vidlici suntour axon nebo na brzdy avid juicy3. Na kompromisy už nehraju.
Pravda vyděsí
šak si to taky neberuosobně.... taky si myslím, že by závodní strojovna měla bez problémů to moje turistický poprdávání snést.... a ejhle, opak je parvdou.... i když mě to séře, taxu vlastně ráth, že sem se někde nezrakvil....