Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Snazit se „umravnovat“ autobusaka u ktereho mam za to, ze necumi na cestu blokaci pruhu jidznim kolem je nepochybne demence, ale ze by tam doslo k nejakemu vybrzdeni to sem si teda nevsiml.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
To bylo duo teda
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- GeneHawkins
- Letec
A jak bys teda řekl bezdůvodnému zastavení uprostřed jízdního pruhu před autobusem?ctrl_j píše:Snazit se „umravnovat“ autobusaka u ktereho mam za to, ze necumi na cestu blokaci pruhu jidznim kolem je nepochybne demence, ale ze by tam doslo k nejakemu vybrzdeni to sem si teda nevsiml.
Bezduvodne zastaveni uprostred jizdniho pruhu omezenim v jizde prekazkou, ovsem nikoliv ohrozenim.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Truck Daškam
- Letec
Nutno říct, že bůh ví jak to bylo.
Taky to mohlo být tak, že než se to začlo řešit že někdo přiběhl "neříkej že jsi jel za mnou a tady máš 500".
Nákladním vozem jsem byl už leckde - od historického centra v Praze až přes samoty v lesích či sjezdovky v horách. Staví se prostě naprosto všude - i tam, kde žádné silnice nevedou
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/rid ... n-40370681
Taky to mohlo být tak, že než se to začlo řešit že někdo přiběhl "neříkej že jsi jel za mnou a tady máš 500".
Nákladním vozem jsem byl už leckde - od historického centra v Praze až přes samoty v lesích či sjezdovky v horách. Staví se prostě naprosto všude - i tam, kde žádné silnice nevedou
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/rid ... n-40370681
Chápeš to?
No jo, to je hned, myslel si, že to prostě objede a ejhle, ono to bylo měkké. Jinak po takových cestičkách občas jedeme s podvalníkem taky, ale dopředu si ověříme, že jsme na správné cestě.
Jednou jsem už v noci pro jistotu cca 2kiláky běžel, abych si ověřil, že to není past
A hlavně, nevěřit zákazníkům, že tam normálně kamióny jezdí, protože pak z nich vypadne, no jo, ale kratší... pak se z toho člověk půl hodiny dostává a kurví si gumy.
Jednou jsem už v noci pro jistotu cca 2kiláky běžel, abych si ověřil, že to není past
A hlavně, nevěřit zákazníkům, že tam normálně kamióny jezdí, protože pak z nich vypadne, no jo, ale kratší... pak se z toho člověk půl hodiny dostává a kurví si gumy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
Ano, věty jako "tady se jezdí normálně" nebo "už tu nákladák byl" neřeším - při bližším pátrání se dozvím, že mluví o Avii
Chápeš to?